Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Trötte.

Publicerad 2010-09-30 20:52:19 i En vanlig dag,


Oh va sleten ja e ikväll! Ett hus vid strömmen har brunnit ner, vid Visualiseringscentret, luktar massor av rök i hela stan! Man lär ha haft placering på första parkett från skolan... Jag har lagat mannapudding till kvällsmat, passar på att laga sånt Fredde inte gillar. Sen käkar vi hamburgare när han kommer hem! 

Var nere på Konsum och handlade en liter mjölk innan (blir inte direkt att man storhandlar till 1 person...) kom på att jag skulle använda de ihopsamlade 50-öringarna som ju går ut idag. Mjölken kostade 10 kronor och jag hällde alla mynt + en 1 krona i byttan. När maskinen räknat klart sa kassörskan "Då får du 50 öre tillbaka!" SÅ bra gick det för mig att försöka handla upp 50-öringarna!

 

Topp!

Publicerad 2010-09-28 13:02:06 i En vanlig dag,


Sitter och slösurfar några timmar nu, har lyssnat lite på föreläsning och fixat med Traderapaket. Det händer faktiskt inte så mkt här i mansionen nu om veckorna... Holger i Vinslöv har avlidit i helgen såg jag, postabäraren levererade en ny scoutskjorta idag. De tre tanterna på Ullared igår va tokkul, men folk verkar fortsätta förfäras över programmets framställan av olika locals!

Jag letar kurser för våren, söker bland potentiella framtidsutsikter som syrra och får egentligen inte så mkt gjort. Men på fredag kommer Fredde hem igen, då får jag lite sällskap över helgen. Ikväll ska det sen bli ett träningspass med Johanna, kul det!

Pannkaka.

Publicerad 2010-09-27 19:50:54 i En vanlig dag,


Nina & jag har haft en skön eftermiddag med fika, promenad, Wii sport och gi-pannkaksmiddag. Känns dock att man är rätt trött i huvudet efter denna långa jobbehelg. Ska bli skönt med en fridag imorron, men det lär bli full rulle för jag ska till Linköping och skriva in mig på ännu en kurs. Den handlar om retorik, får se hur det känns, om jag orkar med även den. Nåväl, nåt ska man ju ha att fylla sin tid med!

Topp 4 sätt att äta glass: 1. strut, 2. fat, 3. pinne, 4. bägare.

Hepp, nu väntar en lång tv-kväll med Ullared, Aktuellt och Lite sällskap!

5 dagar

Publicerad 2010-09-26 11:18:52 i En vanlig dag,


Jag räknar ner och om 5 dagar kommer Fredde hen igen, dejligt! 100års jubilerandet i Katrineholm blev mycket lyckat, kåren höll ett fint arrangemang med god buffé och underhållning i världsklass, bokstavligt! En av deras medlemmar är nämligen operasångerska och vi bjöds på en minikonsert där verk av världsklass blandades. Det var riktigt bra! Jag tog mig dit i lånad liten röd bil från Bella, tur jag kunde låna den, annars hade det blivit tilla tt cykla de 4 milen för några tåg verkade det inte gå!

Man är ju lite trött såhär på morgonkvisten men det ska snart bära mot stan och brunchträff med Knäppingsborgarna, mysigt, o jag börjar verkligen bli hungrig! Sen blir det jobb och jobb och sen är det ju ny vecka igen, tiden går rysligt snabbt!

Gnetar vidare.

Publicerad 2010-09-24 10:39:06 i En vanlig dag,


Det är en lugn, solig morgon, jag passade på att sova ut ordentligt och gå en runda. Nu är det föreläsning i datorn som gäller, det är nån norrländsk narkosdoktor som talar om extremt akuta tillstånd, spännande!

Ikväll drar jobbet igång igen, nu är helgen späckad med turer, kvällar och dagar varvas. Passar faktiskt rätt bra att jobba när Fredde är iväg ju! Men imorron efteråt ska jag faktiskt på utflykt till Katrineholm och hälsa på scoutkåren som fyller 100 år och firar med stort kalas! Har förberett mig med tal och plockat fram nya stövlarna!

Nåväl, ta hand om er, over´n out!

Jag saknar Fredrik!

Publicerad 2010-09-23 15:58:07 i En vanlig dag,


Det är rätt ensamt här i mansionen, speciellt idag när jag är ledig och allt! Fredde verkar ha det bra i Blekinge och tycker jobbet är superkul! Här har jag varit effektiv och hunnit med en hel massa nyttigheter under dagen. Här är städat och fint, jag har postat brev och handlat mat. Hittade ett finbageri här i kvarteret brevid, köpte ett så läckert surdegsbröd med frukt, dejligt! I eftermiddag ägnar jag mig åt föreläsning i akut hematologi. Såg att studera.nu har öppnat för anmälan vt 2011 så nu ska jag välja och vraka bland vårens kurser!

                                                                Karlskrona av Gunilla Mann

Listat

Publicerad 2010-09-22 20:37:44 i En vanlig dag,


Idag har jag haft en teori-introdag på jobb, har lyssnat mycket och fått höra allt man behöver veta för att bli en bra kirurgsyrra. Det är faktiskt rätt mycket att hålla reda på!

Mina topp 3:

Sommarpratare-
1. David Batra (08)
2. Pär Johansson (10)
3. Christer Fuglesang (07)

Höstens TV-program-
1. Elvis i glada Hudik
2. Starke man
3. Aktuellt

Middagar i mansionen-
1. Tacorullar
2. Färsbiff med mos
3. Mannapudding

Städer att bo i-
1. Stockholm
2. Norrköping
3. Kristianstad

Drömbilar-
1. Volvo C30
2. Golf
3. Toyota Prius (Freddes önskan)

Semestersorter-
1. Skidor
2. Vandra
3. Sola

100% SCOUT

Publicerad 2010-09-21 19:58:54 i En vanlig dag,


Idag den 21 september är det fredsdagen. Det är även kampanjdag för 100% scout, det betyder att alla scouter visar att de är just scouter typ överallt, kanske med scoutskjortan på jobb, vid ngt event och på Fejjan såklart.
Jag fick dock hålla mig till normen och klä på mig vita arbetskläder även idag, andra dagen på nya jobbet! Det är full rulle på adelningen med ett högt tempo, mkt att lära och komma ihåg och flertalet överbeläggningar. Har redan efter dessa dagar + 37 min på flexen. 

Emma Bauer

Väl hemma var det lugnt och skönt kan man säga och när jag tittade ut på parkeringen var den ju tom. Fredde är i Karlskrona och bor hos Fredrik några veckor eftersom han jobbar lite exta där nere. Synd att va själv hemma men jobba måste man ju! Något glädjande var att jag har fått min nya väska i paket idag! Snart tvättstugedags och sen är det TV med glada Hudiksteatern!

Sverige arbetar!

Publicerad 2010-09-20 11:05:02 i En vanlig dag,


Det nya arbetarpartiet och alliansen får fortsatt förtroende att leda Sverige ytterligare 4 år, det känns bra. Synd det där med Sverige demokraternas höga procenttal och alliansens minoritetsregering.

På tal om arbetande jag nu både jag och Fredde fått varsit jobb! Fredde har precis skrivit på för 6 månader på Ericsson i Stockholm och jag börjar min anställning på Kirurgen här i Norrpan i eftermiddag! En sån lättnad att ha jobb, om än tillfälligt, så innebär det äntligen att vi får en normal vardag igen!

Here we go!

Valvakande såklart!

Publicerad 2010-09-19 20:05:34 i En vanlig dag,


Det var rätt tomt att komma hem ikväll, Fredde är i Sthlm hos Eric och ska till Proffice imorron så jag har packat upp i godan ro, lagat mat och fixat matlådor inför veckans jobb. Nu kommer kvällen såklart att ägnas åt valvakan, zappande mellan SVT & tv 4. Vallokalerna stänger nu och rösträknandet tar sin början. Wow va spännande men det känns som att vakandet blir lugnt och inte så nervöst. 

Detta är den absolut första prognosen från SVT:
Röstfördelningen enligt SVT:s Valu - Grafik: SVT

I Skövde passade vi på att besöka valstugorna och fick lite fina give aways, moderaternas påsklämmor var bäst och centerns beryktade disktrasor kom tvåa. Av centern fick jag en kokbok som faktiskt var en kul grej!
Nu rapporterar tv:n för fullt i bakgrunden, på SD´s valvaka verkar det finnas fler jounalister än partianhängare. Väntan fortsätter...

Regementets dag!

Publicerad 2010-09-19 19:54:16 i En vanlig dag,


Familjen har haft en helmysig helg i SKövde på bland annat regementets dag när vi besökt soldat Bom! Vi har ätit och druckit gott, shoppat lite och kollat på omnejden. Kul att se hur Lilli har det på kasernen och i soldatalivet. Vi har huserat i Hobbyn på Billingens camping, det är faktiskt rätt mysigt med campingliv i husvagn!

Jag vann en röd vattenflaska med "skövde.se", fyndade Fjällräven t-shirt och scarf, hittade en toppenfin vinterjacka och fick nya fina kalvskinnsstövlar!

     

Äntligen svamp!

Publicerad 2010-09-16 18:43:56 i En vanlig dag,

img_6807 (MMS)

I morse var det väckarklocksväckning, efter promenad, dusch och frukost gav ja mig på tur. Först hämtade jag Johanna och sen åkte vi till Åby och hälsade på Hanna och Elsa. De bor i slutet av vägen i ett så fint torp, supermysigt! Vi fikade på kaffe och kaka och traggade järnet. :) När vi visats runt ägorna kollade vi efter svamp och resultatet var bedårande gott! Till lunch blev det trattkantarellmacka och den svarta trumpetsvampen ligger utbredd på tork! Förresten har jag även erbjudits jobb idag och såklart tackat JA, så arbetslöshetens dagar är räknade! Yeey!!!

Slit verkar ge resultat

Publicerad 2010-09-15 19:02:54 i En vanlig dag,

img_6807 (MMS)

Ikväll serverades surdegsbröd till middagen, riktigt gott! Jordgubbsglassen står i frysen och en chokladglass är på gång att frysas in. Strax kan vi nog öppna café på Marielund! Dock har vi 9 äggvitor i kylen som vi inte vet vad det ska bli av ännu... Köpebröd är iallafall överskattat precis lika mycket som hemkört bröd är underskattat! För övrigt har Fredde röstat idag och jag har varit på anställningsintervju på kirurgen här i stan, de verkade nöjda och jag tyckte det lät stressigt men spännande! På de lediga stunderna resten av dagen bevakar jag mina traderaauktionet och Fredde kubar såklart!

Den glade bagaren!

Publicerad 2010-09-14 21:07:02 i En vanlig dag,

Vi har under dagen roat oss med att baka knäckebröd och bagels. Det blev också en banan-melonsmoothie i pausen. Efter att ha varit o affären och fyllt på kylen avslutade vi kockandet med att laga kålpudding. Nu står surdegen och drar så att vi kan fortsätta bestyren imorron. Vilken händig dag va? Så är det att va arbetslös...

Värdebaserat ledarskap!

Publicerad 2010-09-14 12:46:29 i Expanding Reality,


Jag sökte, intervjuades och har nu antagits till att vara en av deltagarna på 2010 års utbildning Värdebaserat ledarskap! Det drar igång i november och innebär 4 kurshelger fram till april. Utbildningen är påkostad, eftertraktad och mycket populär, jag ser verkligen fram emot att gå den!

Värdebaserat Ledarskap är en kvalificerad ledarutbildning för dig som har ett ledaruppdrag i ideell sektor redan idag men som är redo att ta nästa steg på den resa som ledarskapet innebär.
De fyra kurshelgerna har olika teman; att leda grupper, att leda för mångfald, att leda sig själv och leda med vinst och värderingar. För att säkerställa att kursen blir relevant och utmanande för just dig och din utveckling så ingår hemuppgifter och mentorsrelationen som viktiga delar.
Tidigt i utbildningen kommer du att få din mentor. Detta är en person som själv har långvarig erfarenhet av ledarskap och ofta också av chefskap. Hon eller han kommer att vara ditt bollplank för att diskutera ditt ledarskap och samtidigt bidra med sina erfarenheter och kunskaper.

Bubbel!

Publicerad 2010-09-13 15:37:40 i En vanlig dag,

img_6807 (MMS)

Efter en lugn förmiddag då jag endast dammsugit, sålt en bok och promenerat passade det bra med ett gott bad! Strax kommer Nina då ska vi fika av Freddes bakade kakor. Därefter ska vi till biblan och lämna böcker. Jag har nu bestämt mig inför årets viktigaste VAL så jag ska även rösta! Sen är det bara att vänta på söndagens valvaka!

Hemfärd.

Publicerad 2010-09-12 16:38:16 i En vanlig dag,

img_6807 (MMS)

Tåg 541 rullar nu från Sthlm mot Malmö, jag väljer att hoppa av i Norrpan idag! Men det lär va tomt hemma för Fredde o Linni är ju ännu i Uppsala på SM. Vi har avslutat helgens förbundsstyrelsemöte som har varit långt och rafflande! Det är riktigt kul att träffa styrelsen och jobba tillsammans, vi har både kul och gör samtidigt ett viktigt jobb för scouterna i Sverige. Vilken bra kombo! Helgen har bland annat handlat om höstplanering då vi ska besöka alla våra distriktsstämmor. Vi har även lämnat in en motion till Scoutrådets årsmöte där vi hoppas ta  ännu ett steg mot en organisation som genererar den bästa scoutingen någonsin! Även vårt skepp Biscaya har diskuterats och vi har avsatt pengar för reparation av bla hålet hon fick i Skottland. Nu ska vi styrelsefolk på tåget hålla kaffepaus i bistron, over'n out!

Bilden.

Publicerad 2010-09-11 00:08:06 i En vanlig dag,

img_5249 (MMS)

Här är kommer bilden på Elin och hantverket! Det gick uppenbarligen bara att posta en bild per inlägg från luren!

Stockholm it is!

Publicerad 2010-09-10 23:54:38 i En vanlig dag,

img_0073 (MMS)

Vi rullade in på stationen tidigt i morse, sen dess har dagen gått snabbt! Fredde begav sig på intervju i Kista, jag bänkade mig i SJ-lounge en stund sen drog jag till Barkaby. Fick nöjet att gå en runda på Ikea innan gallerian öppnade. Handlade bara en fiin röd piké till Fredde. Han fick den sen som present när vi åt i gamla stan och smått firade att vi idag varit tillsammans i hela 6 år! Wow och han är så go och bäst av alla alla alla!  När vi kollat skidutrustning åkte han till Uppsala och jag träffade Elin på Sergels torg. Ikväll har vi varit på en riktigt bra teater "Kvinna klädd i solen", den va träffsäker och kul! Nu har vi även hunnit kolla film och Elin virkar vidare på det som ska bli en filt. Snyggt va?!

Uttråkat traderande

Publicerad 2010-09-09 16:29:09 i En vanlig dag,


Som synes nedan blev inte gårdagens svampskörd så särledes stor. Detta trots att vi konsulterade svampafarfar och letade i två timmar i skogarna som var fulla av svamp men utan Kantareller!

Idag tog vi sovmorgon igen, lätt att ligga kvar nån timme till trots att ja är ordentlig och ställer klockan för att komma upp. Kom inte på något bra att göra idag så ja har lagt in några annonser på Tradera i hopp om att tjäna en slant: http://www.tradera.com/auktioner/emsana det är ett bra tidsfördriv det där för det tar rätt lång tid att lägga upp annonserna. Har sen som kompensation köpt/vunnit väska och fodral till iphonen.

Nu ska vi ta lite kaffepaus och lägga ner datandet för idag. Imorgon åker vi till Sthlm så sen ska det packas. Jag skulle egentlgien dit på lördag när det är styrelsemöte men åker med Fredde upp imorron så får jag nöjet att campera hos Elin en natt! Det kan va rätt bra med lediga dagar också!



Väntan.

Publicerad 2010-09-08 14:24:23 i En vanlig dag,


Sitter och väntar på att få ett jobb. Eller nej, väntar på att ringa en så att jag kan presentera mig och kanske söka ett jobb först... Fredde hade lite framgån idag iallafall, intervju i Sthlm på fredag, håll tummarna för allt i världen!

I morse var vi ute på morgonpromenad, det märks att man måste aktivera sig om dagarna för att inte säcka ihop alldeles. Och inte nog med det, efter dagens jobbsök vid datorn ska vi snart bege oss mot Ågelsjön för att leta och förhoppningsvis plocka svamp. Har aldrig plockat svamp förutom med mamma när vi va små och då hittade typ 5 svampar... Kanske har vi ngn lycka, har fixat en svamp-app till uren som kanske kan scanna området så vi hittar ngt?!

 
Spelningen igår med Teddybears va riktigt underhållande, de spelade hela sin repetoar och var stundom ganska skräckinjagande i sina tokiga huvudbonader!

Fixarfrasse i farten.

Publicerad 2010-09-07 16:33:30 i Festligaplaner,


Är strax på väg till Linköping för att gå på LiU´s Alumnikalasmottagning, verkar bli ett trevligt event med såväl mat och mingel som Teddybears. Dagarna går faktiskt rätt snabbt här trots att vi är arbetslösa. Idag har en hel del hunnit fixas, har tvättat, gratulerat svärmor, färgat håret, sökt några jobb och handlat på ÖB.

Igårkväll efter att vi avnjutit en höjdartvkväll med Ullared och Filip & Fredrik fick jag mejl om en hajk i Kisa. Tyckte det lät som ett kul upplägg att gå i lag om tre, orientera sig mellan kontroller och gå 2 mil på ett dygn så jag flirtade med Fredde och hittade ytterligare en medtävlande så nu ska vi alltså på skogstur om två veckor!

Nåt får man ha att göra när man går här hemma... det är rätt trist och även om man vet att jobben borde komma typ snart så är väntan lång. Har förresten även intervjuats idag, men inte för jobb utan för scouternas meriterade utbildning Värdebaserat ledarskap! Det är många som söker, utbildningen är superattraktiv så nu är det nog bara att hålla tummarna!

108 km på Kundsleden - photosession del 2.

Publicerad 2010-09-06 21:55:00 i Expanding Reality,

Här kommer ytterligare fina bilder från den dejligaste sommarsemestern 2010.


Skön paus.


Fredde går på spång.


Pausbild!


Världens finaste tvättstuga?




Läggdags.


Tvättdags i fjällbäck.


Tältplats (det snöade!).


Tjätkjapasset 1100 möh, Kungsledens högsta punkt.


Matpaus.


På väg mot Keb´s topp!


Kebnekaises sydtopp 2106 möh.


Löser kuben på SVERIGES HÖGSTA BERG!


Stolt bestigare!


Frostigt i fjällbäcken.


Kartläsare.


Bara en är tokig nog att göra hopplasteg över mållinjen efter totalt 13 mils vandring!


Nedvarvning med renköttspizza i Kiruna.


Trött hemresenär!


Så var det slut på bildvisningen här, fler bilder finns i vår fotobok, att beskåda vid tillfälle!

Måndag igen!

Publicerad 2010-09-06 14:48:02 i En vanlig dag,


Helgen gick snabbt och kul hade vi! Igår vaknade vi långsamt, åt stadig frulle och begav oss ut på vandring genom parken i det soliga vädret! Packe styrde kosan mot Skåne igen och vi tre som blev över passade på att besöka Våffelstugan. Vi fick våffla med marängschwish och winervals och kaffe, dejligt och riktigt mättande!
Vi skickade med Lilli 8 matalådor att ha under veckan, hoppas det är ätbart. Stora delar av bygden är involverade i dessa matalådor, det är ett spännande projekt vi deltar i!

Igårkväll ägnade vi sen all vår tid till att sortera och redigera de drygt 500 bilderna från resan. Vi har nu valt ut de bästa och redigerat ihop en snygg fotobok som är beställd! Väntar med spänning!

Nu kommer strax Nina, vi ska bege oss till stan och dricka lite kaffe sen blir det nog till att kolla på Åhlens filmavdelning också, det är hennes absoluta favvo!

Kräftedjur & dill!

Publicerad 2010-09-04 22:59:42 i En vanlig dag,

img_6807 (MMS)

Ikväll äter vi kräftedjur, skålar i dill och fläder och har såklart riktigt trevligt! Det är kul att ha besök, vi tog lite sovmorgon sen fixade Packe superfrulle med såväl köttebullar som ägg o sill och frallor. Sen tog vi en shoppingrunda så snart överraskad en syster av grönt paket på posten! Vi har använt nya tupperwarefatet ikväll och ätit typ tusen rödingar nu och avrundat med brulepudding och portvin! Helt lugnt kan man konstatera att lördagen blev en höjdare! Over'n out!

Helg hos oss!

Publicerad 2010-09-03 11:16:31 i Festligaplaner,


Så blev det fredag och nästan helg. Men före helgen har jag börjat i skolan igen, läser distanskurs i akutmedicin till Dalarnas universitet, men bara 9 hp. Har suttit hela morgonen och kollat på streamad föreläsning med en dalmasdoktor. Highteck och bekvämt att kunna plugga hemifrån! Så varannan fredag framöver har jag iallafall sysselsättning! I december är det dessutom en träff i Falun så då blir det tilla tt bege sig de 30 milen och göra redovisning, spännande!

Vi håller på och fixar och dona lite här i mansionen eftersom det kommer besök hit ikväll. Dags att packa ner all utrustning för vinterförvar nu när det är rent och torrt. Lilli och Packe kommer sen och så blir det kräftagille imorgon! Ska bli gott med kräftor, fredde ska fixa Västerbottenpaj och jag donar med lite såser, nobi, aioli och nåt med creme fraiche.



108 km på Kungsleden photosession - del 1.

Publicerad 2010-09-03 11:07:53 i Expanding Reality,


HÄR kommer nu bilder och vackra vyer från vår resa och vandring mellan Abisko och Nikkaluokta. Del 1.


Redo för avfärd i Norrköping!

På nattåget mot norrland!


Framme i Abisko, redo att påbörja vandringen.

Marschklara framför den berömda Lapporten vid starten av Kungsleden.


Första pausen, i Abisko nationalpark, vid fint vatten med duggande regn.


På tältplatsen första kvällen fanns spris att elda sig varm i!

Kryper till kojs första kvällen, mysigt att ligga i tält! Påklädd med underställ, sockar och mössa!


Hängbro, en av flera, vissa var svajjigare än andra. Gick över stora och små vattendrag.


Emms på hängbro!


Pausdags med energipåfyllning och kartkoll.


Utsikt över Abeskojarvi.

Vilo och kissepaus mittemot berget Giron 1551 möh.


Gång på spång.


Tillryggalagd sträcka med Giron i mitten.

Uppställning framför Radujavri.



Annan utsikt nära Alesjaurestugorna.


Vinterled.


Vilopaus.

Fler bilder kommer senare!

Plötsligt händer det.

Publicerad 2010-09-02 22:24:17 i En vanlig dag,


Nu har vi blivit hemmastadda på riktigt efter två dagar hemmavid. Det är skönt att bara softa och få vila upp sig igen men det börjar bli segt att inte veta vad man ska göra av resten av dagarna. Vi är så att säga arbetslösa men har tydligen inte rätt till några statliga penningar, trist. Fredde skrev in sig hos ams idag, jag avvaktar lite. Håller tummarna att jag kan få ett jobb på egenhand, det verkar betydligt mindre komplicerat.

Gick en promenad på Ekbackarna idag bland får och skog, det var fint väder. Passade också på att köra inom däckfirman på vägen eftersom golfaratten skakat så rysligt den senaste tiden. Vi har verkligen hittat favvofirman Ljura Gummi, de är riktigt inhemska Norrköpingskillar som kan meckande och verkar göra schyssta affärer!

När bilen lyfts och däcken balanserats konstaterades att ena framdäcket helt saknade vikter, så sådana fick vi nya. En annan däckagubbe konstaterade att bakdäcken också såg sletna ut (-Ja han var en bra försäljare!). Han såg vid närmre koll att däcken var original från 95 och hade "släppt", de hade alltså lossnat från stålringen vilken syntes där det var nersletet. När jag sa att "det ju var skönt att man inte blivit stående ngnstans med trasigt däck" förklarade han att jag skulle vara glad att inte ha behövt bli akut hämtad i en vägren.... som det kan gå. När de sa att jag inte borde köra några längre sträckor på de däcken och jag konstaterade att vi ju just kört från Skåne bestämdes det att det fick bli nya, fräscha Continentaldäck (för de skillde bara 100 pix från de kinesiska sa han...)! Nu hoppas vi att de rullar ytterligare 15 år, så får vi fin valuta för pengarna!

Håll nu för allt i världen tummarna för att vi snart hittar varsitt jobb!

Hemma!

Publicerad 2010-09-01 22:46:05 i En vanlig dag,


Oh va det var skönt att komma hem igår! Här har vi inte varit och bott sen i juni ju. Nu har vi kommit till rätta med allt, såväl sommarväskor som reseryggor är uppackade och tvättade. Allt materiel är vårdat, vi har duschat och sovit i egna sängar- de va nice! Något av det bästa är att få laga mat i egna köket och det blir sååå gott!

Nina har varit här på besök idag, vi fikade och var på biblan. Nu håller jag på att fixa med fjällbilderna så de kan publiceras såsmåningom. Vi ska göra någon form av scrap/fotobok, funderar och googlar på hur den ska utformas. Håller också på att googla skaljacka, är så sugen på en ny inför säsongen men köpet ska vägas ordentligt först. Norröna eller Haglöfs, det är frågan?

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela