Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Utspisning hos svärmor.

Publicerad 2010-07-15 17:41:57 i En vanlig dag,


Efter jobbet passade det perfekt att åka till Lilla Bangårdsgatan och serveras kylligagryta. Har hunnit läsa lite handlingar inför helgen idag, det är en hel del att gå igenom, det märks att vi kommer att ha ett späckat schema under hela konferensen. Vi är nog en hel del som flyger från CPH, trevligt med lite sälle på vägen ner!

Nu ska vi svettas vidare ute på balkongen med en kopp kaffe och lite hallonglass. Gött! Förresten har man rätt bra koll på Kristianstadsdagarna här uppifrån, bra man har medhörning på konserterna! Ska hinna ringa syster också och deala om en viss nationaldräkt.

Förberedelser.

Publicerad 2010-07-14 16:53:44 i En vanlig dag,



Jobb och åter jobb är vad som står på schemat de flesta dagar. Dock hade jag turen att ha en ledig dag igår och då var vi i stan på månglarmarknad. För övrigt lär det inte bli mer Kristianstadsdagar för min del, men det känns nock inte som nån stor förlust. Ikväll ska jag packa och förbereda för lördagens Brysselresa, ska bli kul att komma iväg och jättespännande att va med på Europakonferens!

Fredde och Pär har varit iväg och shoppat båtdelar och håller nu på att snickra på motorn, förhoppningsvis kan vi snart sjösätta och ta en tur. Båten har nog inte varit i på minst 5 år nu, åtminstone inte så länge jag känt Fredde!



Fri!

Publicerad 2010-07-08 16:32:56 i En vanlig dag,


Härligt att ha enledig dag, kl 7.13 vaknade jag och undrade hur sent klockan var, det var ju inte så farligt så jag kunde dra mig en stund och bara slöa. Efter frulle i trädgården drog jag igång storstäd av båtboden, den skiner fint och dammet är eiminerat. Sängkläderna är tvättade och de torkade rekordsnabbt ute i solen.

Jag trampade en tur till byn, shoppade en vacker, somrig Unikko-portmonä på Percys. Kollade in nya bolaget och avslutade på Äspets rökeri. Ikväll serveras lime-honung-chili-varmrökt-lax med romsås och nya potatisar- direkt från lokale rökar´n! Det lär bli gott liksom mitt i smyg inplanerade besök hos Otto i Täppet.

Söderutflykt photosession.

Publicerad 2010-07-05 21:01:06 i En vanlig dag,


Dags för bilduppdatering, ett axplock från vår utflykt längs sydskånska kusten (Åhus-Smygehuk-Skanör-Falsterbo-Malmö-Åhus) en het junidag!



Sveriges sydligaste pir


Sveriges sydligaste Emms


I Sveriges sydligaste landfasta fyr


Sveriges sydligaste poserande turist


Skanörs vidder som bjöd på en riktigt varm piknic


Det har blivit juli.

Publicerad 2010-07-02 14:30:51 i En vanlig dag,



Tiden går riktigt fort. Jag har hunnit jobba 3 veckor nu, strax ska nog även själva legitimationen dimpa ner i brevlådan. Imorron bär det till Sthlm för att ha förträff med delegationen som ska på Europakonferensen i Bryssel, ska bli trevligt även om det hade varit gott att ligga på standen och ta igen sig. Har fixat bästa boendet, för jag ska få bo hos Elin & David, kalastrevligt!

För övrigt glider vi genom dagarna i en skön sommarlunk där jobb varvas med grillning, öl och glass, precis som sig bör!

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela