Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Uttråkat traderande

Publicerad 2010-09-09 16:29:09 i En vanlig dag,


Som synes nedan blev inte gårdagens svampskörd så särledes stor. Detta trots att vi konsulterade svampafarfar och letade i två timmar i skogarna som var fulla av svamp men utan Kantareller!

Idag tog vi sovmorgon igen, lätt att ligga kvar nån timme till trots att ja är ordentlig och ställer klockan för att komma upp. Kom inte på något bra att göra idag så ja har lagt in några annonser på Tradera i hopp om att tjäna en slant: http://www.tradera.com/auktioner/emsana det är ett bra tidsfördriv det där för det tar rätt lång tid att lägga upp annonserna. Har sen som kompensation köpt/vunnit väska och fodral till iphonen.

Nu ska vi ta lite kaffepaus och lägga ner datandet för idag. Imorgon åker vi till Sthlm så sen ska det packas. Jag skulle egentlgien dit på lördag när det är styrelsemöte men åker med Fredde upp imorron så får jag nöjet att campera hos Elin en natt! Det kan va rätt bra med lediga dagar också!



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela