Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Daffodils!

Publicerad 2009-03-31 22:40:40 i En vanlig dag,





H
oppalong- som tiden går och rusar på! Nu är ytterligare två praktikdagar tillryggalagda, skönt, har varit på mottagningen och haft hand om provtagningar och cytostatikabehandlingar, spännande!

Ikväll var det roligt när vi skulle äta, Fredde ville ha fransk hotdag, och det gick ju bra tyckte jag- BARA vi hade fransk hotdogdressing som de ska va... Men ikke, så jag kilade ner på Coop och skulle firra det, det slutade med att vi efter en timme cyklat byn runt och varit i FEM (5) olika affärer UTAN resultat och dressing! (Men vi hittade iaf billig Proviva på Netto!) Så himla tokigt, det blev till sist stekt korv med mackisar a'la macaroni'n cheese med semla till efterrätt samtidigt som vi kollade superrullen Almost Famous. WoW! Sen hittade jag en äckel-silverfisk på toagolvet och när ja skulle ta upp och slänga den sprang den iväg så jag fick alltså ha ihjäl möget först, det är så rälit- jag hatar silverfiskarna!

Imorron ska jag vänta på min deklaration :) och på IPRED-lagen... :( och verkligen inte luras då blir jag lack! Imorron blir det även mer praktik men först måste vi få loss tummen och skriva på vår inlämning till på fredag. Huu va de rullar på! Förresten är det synd att Jarl Alfredius dog idag för han var bästa nyhetsankan som de sa på Aktuellt!

Jag är så typiskt trött och ska gå och kolavippen nu. Klart slut.



Intressant klipp; Idol på Bulgariska!

 





Inga festligaplaner denna helgen.

Publicerad 2009-03-29 16:55:06 i En vanlig dag,




S
ådär då var helgens jobbepass slut, men det är ju inga riktiga jobbepass för det finns ingen betalning att få när man är student... Ikväll håller vi på med tvätt, jag ska träna och Fredde har lovat att ordna middag, jag gissar att han kommer att använda grillen- såklart!

Hoppas ni joinade earth hour igår, det va en halv miljon hushåll som gjorde det, verka lite lite för att de skulle bli en bra insats men det är ju alltid något! Här hemma stängde jag datorn iaf (!) kunde inte göra så mycket mer sedan eftersom jag var på sjukan och det är ju inte så popis att släcka där. Då blir de förvirrade tanterna (om möjligt) mer virriga!

Imorron blir det jobbevecka igen, på kvällen kommer Jan hit och hälsar på i förbifarten på väg mot Sthlm, det ska bli trevligt med rundvandring och middag. Kom förresten på att jag vill fira min födelsedag med en perfekt heldag i Sthlm, det hade passat SÅÅ bra! Håller tummarna för att vi kan få ihop ngt. Det är bara 19 dagar kvar!

Kul sida att shoppa på: www.kvd.se speciellt det militära överskottet, vem behöver inte 720 enmanskök för en överkomlig summa?! (Hehe, en Bauer kanske???!!!) :D


Det har snöat hela dagen!

Publicerad 2009-03-27 18:57:24 i Festligaplaner,



Urk!
Det var mycket bättre när det var soliga dagar utan sån tråkig nederbörd- jag vill kunna cykla och va ute utan snö!

Snart kommer Eric & Mackan hit (nej Nichlas) på middag, det ska bli mysigt, vi har varit på Maxi och månadshandlat innan idag, det är bra då lånar Eric sin pappas bil och så åker vi och handlar upp hela CSN på en gång (grabbarna gör det iaf...!)!

Idag har jag haft ännu en fridag, skönt men det är ju inte direkt till att ligga på soffan- utan jag har gjort det mesta på examinationen i didaktik, hoppas den går hem! Skönt att jobba undan lite så vi kan hålla påsk sen i en hel vecka när Gun & Boris kommer och hämtar oss! För att va ledig måste man ju även fixa praktikdagarna så att nu ska ja ta en repa med sju dagar from imorron, helgen är ju räddad! ...de e bara att bita ihop, sen e de klart!

En annan dag ska jag berätta om hur det gick hos den akademiska koordinatorn. Klart slut, nu håller vi fredag, dags att blanda en drinkis!



Glädjs åt regeringens tågpolitik!

Publicerad 2009-03-26 10:24:45 i En ovanlig dag,


Äntligen! 
Äntligen ledig dag, äntligen ska jag idag klippa mig, äntligen är det möte hos akademiska koordinatorn och äntligen har regeringen samlat sitt fönuft och inser att KONKURRERENS är det enda som kan bringa ordning på sveriges järnvägsnät! 

Sitter här och skriver på didaktiska examinationen och lyssnar på Hallå P3 om dialekter, det finns 100 olika i sverige, helt otroligt! Visst är det väl faschinerande!?

Jag fick systermejl häromdagen med Chamonixbilder, såhär har de det nu, ungefär;



       

Här leker de sällskapsresan, ser himla mysigt ut! 
Och så är fixarfrasse i farten, det var visst så att borndet är en lägenhet för den händige!

       

Har de fått barn? Nja, det verkar som att de gör avbrott i skidåkningen för att passa barn, nim sysselsättning! 
Och så är det ett misstat jacuzziparty som blev omdirigerat till egna badkaret!




Vi har resan för dig!

Publicerad 2009-03-24 20:26:12 i Festligaplaner,


Detta inlägg är en annons.


Är du också sugen på att resa till östligare breddgrader så här när våren är i antågande? Är du dessutom glad, utfärdssugen och vill bli full eller pank? Då har vi resan som passar dig! - En resa inkl. boende, flyg o transfer. Boendet är i ett icke handikappanpassat hus i det sköna baltikum, Riga närmare bestämt! Flygresan sker med flyg, förmodligen ganska trångt, utan bagage o transfer med egna, medhavda fötter. På flyget serveras något att äta till ett ockerpris. Det finns massor att göra i omnejden, allt till ett självkostnads pris och resebolaget anordnar inget. Den största turistattraktionen på orten är en huvudstad. Men det finns så klart annat att göra också; det kan finnas badhus, skriskobana, barer och pubar på orten. I priset tillkommer boknings- och serviceavgifter givetvis inte, det är nästan det bästa. P.g.a §9b i reseanordningslagen kan inga garantier angående väder och service på lokala resturanger lämnas. Möjlighet till att hyra kryckor o rullstol på plats dagsvis eller veckovis, inkl. 10 fria kilometer. Är du intresserad så lämna ditt namn o telefonnummer på en post-it lapp i den lilla vita postlådan i receptionen, packa bästa humöret o en flaska jäger alt. medicinen så hör vi av oss! 
 
För vidare info & kostnad för kalaset exkl. ev sjukhusbesök, ring för en offert.
BOKA IN RIGA 21-25/5 2009, ALLA KAN JOINA!



/ el Crew



 

Sidtips för att fördriva tiden fram till boarding: 1000apor.se här finns just det, typ 1000 klipp...
Och här är reselåten som spelas på svenska inom egna territoriet och på utrikiska på internationellt vatten:





Skånevibbar

Publicerad 2009-03-22 15:01:47 i Festligaplaner,



Nu har vi haft en bra helg, det har gått i ett och det blev jättekul! Våra goa gäster, Marie & Jocke & Nicklas & Ville har just åkt neråt södern igen... Fredagen ägnade vi åt att storhandla och laga jättemånga tacorullar och spela När & fjärran. Igår blev det en runda på stan, sedan middag av Kocken Nicke & hans köksassistent Fredde och wii bowling som uppladdning inför riktig bowling, sedan blev det tidslinjenspelet, wii bowling hela natten, svärmor & Nicke höll på till halv fyra! Tyvärr var värdinnan väldigt trött hela helgen och somande emellanåt, har väl ärvt det från mina sömniga föräldrar..!? Idag har Fredde haft kubarskola med Nicke & Ville, hoppas de hinner lära sig sina läxor till påsken så de kan gå kubarkursen steg 2 då! Jocke har hjälpt oss med de nya nattduksborden och bakat kaka, tur vi har så händiga gäster som gärna hjälper till med hushållsbestyr! En helg går snabbt iallafall, nu var alla rätt trötta... Och här i norrpan är det tid för att plugga och ta igen lite inför veckan.

Over´n out!



Visst är det gott med kräftor!?

Publicerad 2009-03-20 15:50:32 i Festligaplaner,



Förra helgen kom kräftagillet på tal, vi konstaterade att det var kalaskul sist och började direkt längta till augusti! Såå... nu är inbjudan klar på fejjan, och det är redan 10 gäster som tackat ja!!! Wihoo, det blir lajbans, den 8/8! Här kommer också ett snapsviseklipp som kanske passar bra såhär inför helgen?!

http://www.facebook.com/event.php?eid=58465875891&ref=nf

"Det årliga kräftagillet kommer, allt enligt traditionen, att gå av stapeln även i år! Bring some kräfts, en öl & en liten nubbe. Sen är det rocknroll och fest till vi somnar. Sängplats finnes."








Ta hand om dig.

Publicerad 2009-03-19 17:05:29 i Expanding Reality,



I
dag är åttonde VFUdagen avklarad, fjärde denna veckan, bara en kvar. Så skönt att helgen närmar sig, det är tur man har lite tid att vila upp sig på, blir så sleten av dessa tidiga mornar! Denna helgen ska bli extra kul eftersom vi får skånebesök, det är alltid trevligt när det händer något, och man ses ju inte så himla ofta!

Var på  föreläsning under lunchen idag, den hette Stroke på ViN, mycket intressant att lyssna på (hehe det var jag & Dennis som syrre-studenter och sen ett gäng överläkare...).

Det är bäst att hålla koll på blodtrycket, det ska va under 140 annars är man illa ute... Tidigare var det ok att ha uppåt 180 i systoliskt tryck men det är tur man (forskarna) bli klokare med åren och ser vad det för med sig! Trycket stiger beroende på att hjärtat får pumpa hårdare för att få ut blodet i hela kroppen (även till kanterna) det kan bero på att kärlväggarna stelnat (åldersbetingat) eller förträngts (relaterat till blodfetter- dåliga vanor). Det höga trycket på kärlväggarna sliter på dem, de blir sköra och med höga blodfetter bildas plack av att kolesterol som trängt in i väggen och reagerat med toxiner där och gör väggen ännu skörare. Det är då lätt att en bit kärlvägg lossnar, det blir ett sår och bildas ungefär som en sårskorpa, den fibriniseras/lagas men blir stelare än förut och det blir en förträngning i kärlet, blodet får svårare att passera, trycket stiger och den onda processen är sluten... (Utdrag av höstens tenta, jag kom ihåg typ allt från huvudet!)

Ni kanske tycker: haha, it only happens at you tube där klippet är hämtat i från, MEN denna processen startar i själva verket redan i 20års åldern, så SE UPP! - Förresten, det är rena nöjet att youtubea såna klipp man kan hitta filmer om allt, vi brukar ha dem när vi tentapuggar också (med viss källkritik!) kul hobby va?!





När det gått så långt gäller dett att köra HLR, och snabbt få acetylsalisyra, och sedan gå in genom ljumsken och spränga bort hindret mha en ballong, typ!


G! JAA!

Publicerad 2009-03-17 11:03:01 i Expanding Reality,



F
ixade läkemedelsberäkningstentan! Yees, härligt att kunna lägga den till handlingarna! Det är iofs bara 8 uppgifter att lösa men det krävs 100 % rätt och fullständiga uträkningar. Kalas- jag är nöjd!


Det är en speciell process det där med tentor;

1. man tentapluggar ett tag före det är dags att skriva
2. blir nervös inför den stora tentadagen
3. är riktigt nervös pecis i den sekund examinationen delas ut
4. sedan skriver man och skriver och skriver och tömmer hjärnan på allt man proppat in de senaste veckorna
5. efter det är man urladdad, totalt...
6. funderingarna börjar snurra kring: vad skrev jag egentligen? vad blev hel galet? kann något blivit rätt?
7. det måste förträngas snabbt eftersom inget kan göras åt saken...
8. istället börjar 10 dagars väntan, för det är så många arbetsdagar det rekommenderat ska ta att rätta tentor.
9. runt dag 8 kommer man på att man väntar på ett resultat på mejlen och kollar lite oftare.
10. plötsligt en gång ligger där sen ett mel med rubriken: Uppgift om provresultat! Puh...
11. i detta läget stegras pulsen fyrfaldigt och datorn har sällan laddat upp en sida så långsamt som just när det mejlet ska öppnas
12. man skrollar ner och resultatet bekräftas: G. Förstår ni känslan nu...?



 

Dagens promenad runt strömmen var motsatsen till gårdagens då jag gick sista biten med jackan på armen för det var så soligt och skönt! När det nu regnat hela natten och morgonen kunde kanske den klipske kunnat räkna ut i ett tidigt stadium att det inte räckte med gore tex för att undkomma vattnet, det hade även samlats stora lertillblandade vattenpussar... Nu borde jag skaffa mig en klipptid.

På tal om klipp kommer här ett Åreklipp- Brorssons underställsdansar, hajja som vi skrattade denna kvällen, det var tokkul!!!






Bloggalainen

Publicerad 2009-03-16 12:59:35 i Expanding Reality,



E
n uppfriskande runda runt strömmen gör gott på morgonen. Brukar lyssna på morgonpasset under förmiddagsturen, de är så roliga med sina dialekter, speciellt en som snackar med indisk(?) brytning!

Har sedan knåpat lite på det 12-sidiga application form som ska skickas till University of Hertfordshire inför höstens studier... Det känns väl sådär att jag satt och slog upp en rad (byråkratiska) ord som sedan utmynnade i en mening av typen: dina egnelskkunskaper är en förutsättning för att su ska tillstyrkas stduier här! Hoppsan. Det är väl också därför man pluggar utomlands... just för att språket ska slipas till lite och bli aningen dugligare!?
Nåväl nu ska jag cykla de 5 kilometrarna bort till Vrinnevi och göra min femte praktikdag!


T
ips på några goa (mer avancerade & proffsiga) bloggar om ni har för mycket tid över...


Saltå Kvarn-bloggen; en blandning av marknadsföring och produktutvecklings sida      http://saltakvarn.wordpress.com/

Carl Bildts blogg om en helt vanlig dag i en helt ovanlig mans liv      http://carlbildt.wordpress.com/

Toyota-bloggen; om utveckling och framtid för tekniska don      http://blog.toyota.com/2008/10/the-real-deal.html



Stöten fotosession

Publicerad 2009-03-15 21:56:14 i En ovanlig dag,


G
aaaah denna datorn är tokseg och hänger sig massa, det är typiskt dåligt. Blir så kalastrött när den lever sitt eget liv, är det virus månne? Eller kanske så enkelt som mög bakom ratten...?
 
Är fräscht nybadad nu, det var behövligt efter kvällens kibox pass med Nina. Har hunnit vara riktigt effektiv idag; projekt "städa-sortera-och-skapa-någon-vettig-vår-ordning-bland-alla-viktiga-och-bra-att-ha-papper" har både hunnit börja och sluta! Balkongen är städad och jag hann tom med en powernap, så effektivt!  



Idag tänkte jag delge er några fina Stötenbilder!


                      

 Fredrik & Pär utövar någon form av stavgång?                                                     
                                                                               Vi var helt "insnöade" på det där med skidor...



                                 

             Vi hade typ ski in-ski out...    Klong klong, är det inte pipmumricken i backen?


                                     

                     Mini laddar för dagens första...                 Emms i lift.                           


           

Leka kan man alltid- trots hårda skidpass!                                                                    
                                            Trötta nissar i soffan, Fredde i fiiint underställ, Per & Ann.




Festligaplaner!

Publicerad 2009-03-14 17:15:02 i Festligaplaner,



D
å var stora städet klart, tom blommorna har fått sig en dusch och när de torkat ska även jag fixa mig efter dagens intensivpass på Frillan. Undrade verkligen vad i hela vida världen jag gjorde där!? Men det va rätt ball, man känner ju sig nästan atletisk...

Kanske att någon funderat över titeln festligaplaner.blogg.se?
- Det är inte så avancerat, idéen fick jag av mina kära systrar som skapat min personligalmanacka.se. På framsidan står det: Emms. festliga planer tvåtusen9 & bloggtiteln är ju självklar!


Kvällens festliga planer kan nog bestå i några glas vin med melodifestival i goda vänners lag, det låter väl ganska lugnt, egentligen är det en bra omskrining för festarmottot: fullast först vinner!


 


Denna låten är bäst till: städ och partaj och nynna på i Åre

Buddy Holly rockar(rockade på 50-talet...)!

Publicerad 2009-03-13 22:37:23 i En vanlig dag,


 

Äntligen fredag igen, vi har haft fredagsmys med hemmapizza a la Trappan (alltså med ruccola & tzatsiki) och ett glas vin och best of Buddy Holly. Vinet visste var det satt och jag somnade gott en bit in i Madagaskar 2, men den var nog himla bra egentligen!? Man blir ju helt slut av sånahär arbetsveckor, upp tidigt och sen full fart tills man stupar!

Hann med en timmes massage idag, härligt, och shit va hon donade med nacken, så jag fick omedelbar träningsvärk! Bokade en ny tid, det känns lite lyx men det borde ju vara väl investerat studiemedel!

Imorgon blir det vända-hela-huset-upp-och-ner-städet (eller ta ett varv med min vän som svärmor säger!!!), det var ett tag sedan, Fredde är entledigad för tentapluggande och jag får sköta allt själv och på mitt eget sätt, är såå taggad nu!





Kul story från faster:

En fullsatt flygavgång hos United Airlines blev inställd. Representanten för flygbolaget höll på att boka om en lång kö med resande. Plötsligt gick en ilsken passagerare förbi alla som köade och kom fram till disken. Han slängde biljetten på disken och sa:
"Jag SKA med detta flyget och det SKA vara FÖRSTA KLASS! FÖRSTÅTT?"
Damen bakom disken log och svarade vänligt:
"Beklagar, min herre. Jag ska gärna hjälpa dig, men jag måste först hjälpa dem som står i kön. Om du bara väntar på din tur är jag säker på att vi ska kunna ordna något till dig."
Passageraren var inte nöjd med svaret. Han frågade högljutt, så att passagerarna bakom honom kunde höra;
"HAR DU NÅGON SOM HELST ANING OM VEM JAG ÄR?"
Utan att sluta le tog damen bakom disken tag i mikrofonen till högtalaranläggningen och sa:
"Mina damer och herrar, kan jag få er uppmärksamhet," började hon. Hennes röst hördes klart och tydligt i terminalbyggnaden.
"Vi har en passagerare vid Gate 14 som inte vet vem han är. Om någon kan hjälpa honom med att hitta hans identitet, var vänlig kom till Gate 14. Tack."

Medan folk bakom i kön vred sig av skratt, stirrade den arga kunden på damen med en genomträngande blick, grimaserade och ropade högt:
"FUCK YOU!!!"
Utan att blinka log damen och sa:
"Beklagar, men du måste ställa dig i kö för det också!"





Kursen går upp och ner

Publicerad 2009-03-11 22:41:11 i En vanlig dag,



Har nu äntligen sålt Boliden, det tog sin lilla tid. Men med fyra raka dagar på börsen var det ett faktum. Det är ju inte alltid lätt att veta hur man ska pricka in rätt tid, det kändes i alla fall bra, även om jag gick bet några kronor. Boliden är ju för övrigt ganska bra att äga med tanke på utdelningen...

Jag vet iallafall hur vinsterna sedan starten ska investeras under våren. Det är kul att ha ett mål med sparandet, det motiverar bra!

Får se vad det blir härnäst, vad kan vara värt att satsa på såhär i uppgångens tider? Funderar på hur det ska gå med Swedbank? Först ska jag iallafall rådslå med far och höra vad han tycker.
På allmän begäran kommer här en bild på söt Nichlas, han har valt att vara med alldeles själv!




4,5 år

Publicerad 2009-03-11 12:01:23 i En ovanlig dag,



Ja, den 10 september 2004 träffades jag och Fredrik, dagar läggs till veckor, läggs till månader och till år... Det är inte klokt vad fort det går!

Idag försökte jag stiga upp med tuppen, eller i allafall samtidigt som Fredde skulle till skolan för att fortsätta tentaplugga. Tog ett uppfriskande varv runt strömmen och på hemvägen gick jag inom Netto och handlade lite av  varje så nu har jag satt lite färg i håret och startat projekt "vårlökar", har altlså tänkt plantera en liljeliknande sak, lite blandade fröer och försöka driva upp en pensé. Tiden får väl utvisa hur det går... nu kan jag iallafall inte klaga på att min sambo inte vattnar  blommorna, får sköta detta projektet själv!

Hoppas det snart kan bli vår även i detta landskapet, har full förståelse varför våra familjer och släkter beslutat sig för att leva och bo i Skåne under flera generationer.

1. Vintern är lagom lång och sen kommer våren på riktigt och direkt och inte massa snöbyar mitt i mars!
2. Detta youtubeklippet borde motivera ganska bra...




Nu ska det bli ett kvällspass på avd 4.

Rubiks på 28,21 sek

Publicerad 2009-03-10 20:21:10 i En vanlig dag,



Fredrik är nog lite galen, han är i allafall helt tokig i Rubens kub och nu när han lärt sig lösningen gör han det snabbt som tusan också, rekordet är 28,21 och average (lösa 5 kuber i streck) ligger på snitt 36 sekunder. helt otroligt!
I början gick det långsammare men nu börjar jag verkligen bli van vid fipplandet och smattert från kuberna vid skrivbordet snettöver, det krävs ju en hel del träning för färdigheterna!



I skrivande stund håller han på att ta tiden på att lösa alla sina 11 kuber i ett streck, samlingen består av:

2 st 2x2 kuber
4 st 3x3 kuber
3 st 4x4 kuber
2 st 5x5 kuber

                                                                                                                                                                                                                                                                   - Ja, jag älskar honom ändå!

VFU at Hematologen

Publicerad 2009-03-09 21:50:10 i Expanding Reality,


Idag
har fjärde terminens period med verksamhetsförlagd utbildning dragit igång! Det var riktigt tungt när klockan ringde 5 i morse, har varit ruskigt trött hela resten av dagen också för den delen! Fick som tur var en powernap före kvällens distriktsstyrelsemöte i Linköping, ja jag kuskar runt bland östgötarna på kors och tvärs.

6 veckor på hematologen verkar lovande, det innebär att de jag umgås mest med den närmsta tiden är sjuka i blodet eller i magen. Där finns klart också några outredda som visar sig ha urinvägsinfektioner, hjärt eller njursvikt - typ!


Såhär kan det se ut inuti... om man har tur! :P

En helg med förbundsstyrelsen

Publicerad 2009-03-08 20:21:13 i Scouterna.,

Det ideella uppdraget i scouternas förbundsstyrelse www.ssf.scout.se fortsätter i rask takt. Vi har haft vårt marsmöte i Estockholmo som framgår av förra inlägget...
Vi hade det kul och bra, mycket skratt och god mat såklart!
Vi hade även ett späckat schema (som vanligt) med diskussioner om bland annat en mer konkretiserad verksamhetsplan för förbundsledningen, mycket medlemsutveckling och några nya och nygamla projekt som fått ny fart, om inte i protokollet så i huvudet där visionerna flödar.

- Att vara scout handlar snarare om att brinna än om att elda...


Fredag med Melodifestivalen!

Publicerad 2009-03-08 20:07:15 i Festligaplaner,

Wiihoo, förra veckan frågade Bella efter hjälp för att hennes hockeylag skulle vara funktionärer på Andra chansen, jag tackade genast JAA! - Och vilken tur sen att jag gjort det, det ver en kalaskul upplevelse! :) Det är inte klokt vilken stor apparat Melodifestivalen är, så mycket folk som arbetar med det, så mycket pengar i omlopp och allt som görs för att evenemanget ska bli så sprudlande som möjligt!

Vi arbetade ungefär mellan kl 16-22, med att sälja bling och bink och souvenirer, från en låda på magen, hockeylaget fick 10 % av vad vi drog in, vi fick varsin t-shirt och diverse bling-blink (26.000 totalt, Johanna & Bella & jag bidrog med 6000)! Vi lyckades kändisspana en del, pratade med Petra Mede, Starpilots och såg när Malin Bayards lille kille somnade och rullade ner för stentrappan (det gick nog bra med honom...)
Kul evenemang att ha varit med om!
Mindre kul var att direkt efter bli sittande på stationen en timme eftersom Statens Järnvägar inte behagade köra fram tåget i tid, kom i allafall till stockholm strax efter ett nästföljande dag!

           
Johfo & Bella                                                                                    Funkkort


Scenen

Idag är det starten för en ny blogg

Publicerad 2009-03-05 19:58:29 i En vanlig dag,

festligaplaner är just vad det handlar om, livet är fullt med festligheter och har man inte en plan är man illa ute...
Det är tänkt att bli smått och gott av planer, festligheter och vardagsmat från oss i norrlandets Norrpan!

Håll till godo!
Vi två i Sala 08

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela