Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Fixarfrasse i farten.

Publicerad 2010-09-07 16:33:30 i Festligaplaner,


Är strax på väg till Linköping för att gå på LiU´s Alumnikalasmottagning, verkar bli ett trevligt event med såväl mat och mingel som Teddybears. Dagarna går faktiskt rätt snabbt här trots att vi är arbetslösa. Idag har en hel del hunnit fixas, har tvättat, gratulerat svärmor, färgat håret, sökt några jobb och handlat på ÖB.

Igårkväll efter att vi avnjutit en höjdartvkväll med Ullared och Filip & Fredrik fick jag mejl om en hajk i Kisa. Tyckte det lät som ett kul upplägg att gå i lag om tre, orientera sig mellan kontroller och gå 2 mil på ett dygn så jag flirtade med Fredde och hittade ytterligare en medtävlande så nu ska vi alltså på skogstur om två veckor!

Nåt får man ha att göra när man går här hemma... det är rätt trist och även om man vet att jobben borde komma typ snart så är väntan lång. Har förresten även intervjuats idag, men inte för jobb utan för scouternas meriterade utbildning Värdebaserat ledarskap! Det är många som söker, utbildningen är superattraktiv så nu är det nog bara att hålla tummarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela