Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Wohoo!

Publicerad 2012-01-05 21:00:29 i En vanlig dag,

Nu är iallafall alla väskor packade och pickniken inhandlad. Det är klarjobbat och vi knäcker semesterölen. Snörapporten i Serre Chevalier är riktigt god och bussresan känns överkomlig, så detta ska bli hur bra som helst! Vi är laddade och taggade så nu kör vi så det ryker! Hej UCPA och France!!!

Bloggsvajj.

Publicerad 2012-01-04 22:07:59 i Festligaplaner,

Hoppalong! Det är redan 4 januari, denna veckan har gått snabbt. Vi förbereder för veckan i alperna för fullt och då går tiden ju fort! Nya luren är igång men bloggisen funkar inte alls så det blir inte så bra uppdaterat tills problemen är avhjälpta. Nåväl nu har vi viktigare göromål att fokusera på Fredde längtar till första åket på söndag och jag längtar till middagarnas ostbrickor! :) För julklappspengarna köpte jag mig ett par nya fina pjäxor, de är väldigt behagliga, en storlek mindre än de förra, formgjutna skor och så matchar de nya jackan bra. Cool va?! Well, tack och gonatt imorgon blir det sista arbetsdagen på ett tag, så himla sweet med vintersemester! Man kan ju inte annat än bli varm i hela kroppen av att tänka på snön!

Gott nytt år!

Publicerad 2012-01-01 15:11:35 i En vanlig dag,

Tjohoo vilket firande för nya året! Det blev en bra fest, så mycket raketer som aldrig förr och mycket hurrande!

Nu har vi både vaknat, ätit brunch och varit på slottet och skrivit nyårshälsningar till kungafamiljen!

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela