Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Jobbeveckan är igång och vi räknar dagarna...

Publicerad 2011-01-31 18:12:42 i En vanlig dag,

Jobbeveckan är igång och vi räknar dagarna till vi får tillgång till vår nya lägenhet! Här syns två av oss sex projektassistenter. Ikväll reser vi en sväng till Rissne för att kolla in en sista gång, träffa nuvarande ägaren och ta en del mått och foto inför kommande installationer. Där jag är inneboende hålls det 26 års kalas för David som jag och Elin uppvaktade redan kl 5.45 i morse!

Pausar på soffan i Danderyd där jag komman...

Publicerad 2011-01-30 21:20:58 i En vanlig dag,

Pausar på soffan i Danderyd där jag kommande vecka är inneboende hos Elin o David! Alla är trötta efter varsin scoutig helg. Våra strukturförändringsplanertillsammans med de andra förbunden har kommit några steg framåt idag. Imorron blir det jobb som sig bör, spännande att påbörja andra veckan!

180 days left! Då kommer deltagarna till R...

Publicerad 2011-01-27 18:00:16 i En vanlig dag,

img_8525 (MMS)

180 days left! Då kommer deltagarna till Rinkaby, och då ska vi på Jamboree Office och tusentals ideella ha hunnit vara på många möten och ha fått mycket fixat. Man kan ännu anmäla sig till lägret, som builder på www.worldscoutjamboree.se/builders Nu bär det hemåt genom rusningstrafiken och sen blir det hamburgare!

Bästa jobbet! Det är ett riktigt kul och s...

Publicerad 2011-01-26 17:49:36 i En vanlig dag,

img_8169 (MMS)

Bästa jobbet! Det är ett riktigt kul och spännande jobb jag fått! Massa att lära och många nya instruktioner. Det är minst sagt olikt de anställningar jag är van vid. Halva jobbveckan är passerad och såklart går tiden snabbt. Är nu på tunnelbanan, på väg till stan där ja ska ta ett litet shoppingvarv före hemfärd till Spånga. Stockholm är ju möjligheternas stad!

En av 34 000

Publicerad 2011-01-23 19:37:05 i En vanlig dag,

Idag har jag börjat mitt nya arbete på Scouterna med 22:nd World Scout Jamboree. Nu är jag alltså medarbetare på Jamboree office och en av 34 000 scouter som laddar inför en av tidernas största Jamboreer! Det ska såklart bli rysligt spännande och en kul utmaning. Det är ju verkligen once in a liftetime detta!
Off we go, alltid redo!

Värdebaserat Ledarskap!

Publicerad 2011-01-23 19:33:02 i En vanlig dag,


Woow utbildningen Värdebaserat ledarskap är sååå coool! Det är en kalasbra och väldigt utvecklande utbildning. Vi har nu gjort hälften av de fyra kurstillfällena, temat denna helgen var att leda för mångfald. Jag har lärt mig mycket om både mina nya vänner och om mig själv och många olika värderingar. Har fått flera aha-upplevelser och skrattat så jag gråtit och berörts till tårar i våra samtal.

Vi har gjort otaliga övningar och lyssnat på föredragningar, gått på walk and talk och showat. Vi har talat om normer, organisationskultur, grundvärdringar, härskarteknik, bekräftarteknik, feedback och massa massa olika mångfald.

Jag är så glad att jag går utbildningen och vad den ger är oersättligt och inte mätbart. Hela gänget på Värdebaserat berikar verkligen mitt liv!

Kurshelg nummer två!

Publicerad 2011-01-21 21:20:49 i En vanlig dag,

Dags för andra helgen med Värdebaserat Ledarskap på Kjesäter. Det ska såklart bli riktigt kul att ses igen, och inte minst utbildningen känns superspännande! Nedan: klipp från veckans nyhetsmornar där stipendiater och projektledare för Stiftelsen Ungt Ledarskap intervjuas. Hewan arbetar på Scouterna! Cool publicitet och kul att se andra ideella ledare som leder utifrån schyssta värdegrunder och gott ledarskap!

 

 



Hemma och såsar. Just det, skönt att inte ...

Publicerad 2011-01-20 16:26:22 i En vanlig dag,

img_0618 (MMS)

Hemma och såsar. Just det, skönt att inte behöva gå upp tidigt till jobb. Lämnade ju in alla kort och grejer igår, här är ett minne frå LiÖ. Idag har det hänt grejer här, mansionen är besiktigad, försäkring är fixad, bredband uppsagt, hylla såld, väskan packad och så he blommorna blivit omplantrade och några nya kläder fyndade! Kursdags imorgon på Kesäter. :)

Sist in och först ut!

Publicerad 2011-01-19 15:59:18 i En vanlig dag,

img_9119 (MMS)

Sist in och först ut! Tack bästa personalen på 11:an för den kanonfina avslutningen! Efter fyra månader har jag idag arbetat sista passet och överraskades med fina blommor! Jag har trivts jättebra och tackade avdelningen med godisskål och ett rim: En skåning vill nu tacka er alla Efter fyra månader på kirurgen hör jag nu Stockholm kalla Jag är glad över att få ha arbetat med er När jag mot nya utmaningar nu ser Det är med glada minnen och många skratt jag tänker Att Elvan är Vrinnevis avdelning som klarast blänker Tack för allt ni lärt mig om både magar och östgötska ord Ta hand om er alla, vi kanske ses i vimlet, nu har jag slut på rimord!

Vi har flytt-fikat idag, smarrigt och mysi...

Publicerad 2011-01-17 19:07:32 i En vanlig dag,

img_4050 (MMS)

Vi har flytt-fikat idag, smarrigt och mysigt! Är rysligt trött efter dagens jobb och nu är det bara två pass kvar på kirurgen, sedan börjar en ny epok. På måndag går tåget ju mot Sthlm och scoutjobb. Men först ska vår mansion besiktigas och ikväll ska ja sälja säng! Over'n out!

Äntligen är de här; det är dags att fika p...

Publicerad 2011-01-16 14:40:50 i En vanlig dag,

img_4307 (MMS)

Äntligen är de här; det är dags att fika på lyxsemla från Lindahls! Sköna söndag då vi tar det rätt lugnt och pular i hörnen och styr med flytteriet. Nu är det bara en vecka till jag börjar på Scouterna och det är två veckor till vi får tillträde i lägenheten, woow va cool!

Det är nog kallt att va anka i Strömmen id...

Publicerad 2011-01-13 19:26:00 i En vanlig dag,

img_3278 (MMS)

Det är nog kallt att va anka i Strömmen idag. Igår gjorde snösmältningen stora framsteg här i stan men idag när staden vaknade hade 10 nya centimetrar snö landat! Jag har sålt hyllor idag, lämnat 7 påsar och ett par skidor till myrorna och sen lagt upp ny annons på Blocket. Det går framåt med flytteriet! Men nu dags för jobb.

Ute och har det glatt!

Publicerad 2011-01-10 21:26:26 i En vanlig dag,


Nu är det minsann töväder här uppe. Det har regnat på snön och det är bokstavligen glashalt, vi glattar rundor på gatorna!
Jag och Nina har kollat på Änglagård 3 ikväll, faktiskt bättre än föväntat. Jag flyttpysslar lite nu innan läggdags. Är toktrött idag, kanske för att jag vaknade 4.29 i morse och kollade efter när klockan skulle ringa. Fredde kom lugnt till Sthlm idag, och i rätt tid (tror jag)! Det är nu inte så länge till flytten kör, typ 28 dagar och jag har 6 jobbepass kvar här i Norrpan, huu va snabbt det gick!



Det är två nöjda skåningar som slår sig ti...

Publicerad 2011-01-09 20:34:38 i En vanlig dag,

img_0414 (MMS)

Det är två nöjda skåningar som slår sig till ro för kvällen. Efter 3,5 år i östergötland är vi om mindre än en månad stockholmsinvånare. Flyttlasset tar form och idag har vi sorterat ut massor och packat en hel del! Hela dagen har vi fokuserat på att få nån form av ordning här, med en målmedveten Fredde blir mina nostalgiska utsvävningar     under sorterandet inte så stora. Nu längtar vi båda massor till flytten!

Gokväll och gonatt! Vi har käkat pizza på ...

Publicerad 2011-01-06 22:39:25 i En vanlig dag,

Gokväll och gonatt! Vi har käkat pizza på jobbet ikväll, och haft det rätt mysigt! Strax helg, Freddie kommer såklart imorronkväll med tåget. Jag har låtit alla tomtenissar hoppa ner i sina lådor idag men stakarna får stå. Det är praktiskt för då syns det ju inte utifrån fönstren att julen är väck! Skönt att slippa ha tomtegubbar som står/sitter/ligger och kollar på en från alla vrår. :) gatorna va snyggt plogade när ja körde hem ikväll så det lär gå galant till jobb imorgon trots den nya decimetern snö!

Gott nytt år, äntligen är 2011 här! I år f...

Publicerad 2011-01-01 01:44:34 i En vanlig dag,

img_6332 (MMS)

Gott nytt år, äntligen är 2011 här! I år flyttar vi till Sthlm, jag jobbar på Scouterna med World scout jamboree, Fredde får förhoppningsvis förlängt på Ericsson, vi semestrar i Sarek, vi får en massa besök i nya lyan, vi har förresten redan idag haft nöjet att fira 1 årig förlovningsdag, sen ska vi fylla 25 också, och... -Ja vem vet, en hel drös annat hinner hända detta år! Så enjoy!

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela