Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Jobbveckan är igång och såhär efter veckan...

Publicerad 2011-02-28 17:01:54 i En vanlig dag,

img_4585 (MMS)

Jobbveckan är igång och såhär efter veckans första pass känns det kanon för det är så kul! Skönt att bevaras från veckostartsångest när man har en bra arbetsplats. Dagens bild är på vårt badrum som är iordningsställt. Förresten är strax hela lägenheten i ett mycket bra skick! Fredde har packat upp sista lådan och fixat undan verktygen när ja va iväg i helgen, kanonbra! Nu ska vi till Barkaby och Ikea för de sista inköpen, sjätte gången gillt.

Sjunker ner gott i stolen på tåget. Skönt ...

Publicerad 2011-02-27 18:41:04 i En vanlig dag,

img_1425 (MMS)

Sjunker ner gott i stolen på tåget. Skönt att åka hemåt igen, är riktigt trött ikväll för det har varit intensivt och mycket lärorikt hela helgen. Det är fantastiskt kul att få vara en del av Värdebaserat som jag uppskattar stort. Nu har vi checkat ut som synes och lämnat in våra namnband tills vi ses igen i April då blir det med Stockholm som kursort!

Vår andra kursdag är slut och vi med den. ...

Publicerad 2011-02-26 22:52:44 i En vanlig dag,

img_4475 (MMS)

Vår andra kursdag är slut och vi med den. Programmet har såklart varit späckat, vi har pratat om drivkraft, självkänsla, självförtroende, feedback, haft mycket kul och ätit ofta. Precis i sin ordning alltså för att va kurshelg. Somnar strax gott här i Vita Villan, vandrarhemmet på Kjesäter. Gonatt!

Värdebaserat ledarskap är en kanonutbildni...

Publicerad 2011-02-25 20:58:10 i En vanlig dag,

img_2462 (MMS)

Värdebaserat ledarskap är en kanonutbildning! Vi har dragit igång tredje kurshelgen. Och det va jättekul att ses igen! Vi har som synes byggt höga torn av geléhallon, spelat strumpteater och haft flera bra kurspass! Strax kvällsavslutning och nya tag imorron!

Värdebaserat ledarskap är en kanonutbildni...

Publicerad 2011-02-25 20:56:34 i En vanlig dag,

Värdebaserat ledarskap är en kanonutbildning! Vi har dragit igång tredje kurshelgen. Och det va jättekul att ses igen! Vi har som synes byggt höga torn av geléhallon, spelat strumpteater och haft flera bra kurspass! Strax kvällsavslutning och nya tag imorron!

Åker tunnelbana hemåt, är toktrött ikväll!...

Publicerad 2011-02-22 17:49:48 i En vanlig dag,

img_4284 (MMS)

Åker tunnelbana hemåt, är toktrött ikväll! Det blev en riktigt härlig lunchtur på sjön vid Liljeholmen där vi körde några varv långfärdsskrillor. Det gav verkligen mersmak och va häftigt! Först va de lite soligt sen blev det ordentigt snöig när vi åt vår matsäck vid sjökanten. En bra dag på jobb med andra ord!

Det är rysligt svalt ute idag! Och det har...

Publicerad 2011-02-21 18:35:34 i En vanlig dag,

img_6483 (MMS)

Det är rysligt svalt ute idag! Och det har snöat så smått hela dan. Ska bli skönt att komma hem efter jobb idag. Fredde har nog även hunnit en sväng till Ikea och köpt rätt längd på gardinupphängningsslädarna! Vår hall anses nu färdigmöblerad, och ikväll ska jag fortsätta plocka med kontoret. Dejligt, det går framåt och artar sig för var dag! Imorron ska vi ha en extended lunch och sticka till Trekanten och åka långfärdsskrillor, cool att bo i Sthlm!

Har framtidstro och hattdiskussioner på Li...

Publicerad 2011-02-19 23:24:38 i En vanlig dag,

img_9473 (MMS)

Har framtidstro och hattdiskussioner på Lidingö! Alla scouternas nationella styrelse är samlade. Vi har just haft kvällsavslutning och smugit i säng. Kvällsaktiviteten bestod av att bygga, modellera och framföra melodifestivalsbidrag. Vårt band Tofzz (lergubbar i scoutpatull) framförde låten "Scout 2001", snacka nostalgitipp i sann scoutanda! Alla sjunger med som synes på bilden... Innan dess hade vi på oss deBonos sex olika hattar och diskutrade. Mycket spännande och givande för vårens arbete! Imorron tar vi nya tag i nya möten, Gonatt!

Sitter äntligen på blå linjen på väg hemåt...

Publicerad 2011-02-18 17:53:46 i En vanlig dag,

Sitter äntligen på blå linjen på väg hemåt. Ska bli skönt med fredagskväll. Innan vi slår oss ned ska vi dock åka och handla lite och laga nån god middag. Imorgon blir det styrelsemöte och ännu en helg på Lidingö folkhögskola. Jag tror nog att även Freddes helg är välplanerad med skruvning, borrning och Uppackning på schemat. Ska försöka lägga upp ett gäng flyttbilder sen ikväll, håll ut! Under tiden kan ni kolla in supernya siten www.nyascouterna.se

Välkomna hem till oss! Detta är ett ännu p...

Publicerad 2011-02-15 20:15:34 i En vanlig dag,

img_6454 (MMS)

Välkomna hem till oss! Detta är ett ännu pågående inflyttningsprojekt. Vi jobbar på dagarna och installerar oss på kvällarna. Dagens fokus ligger på borrning av lampa, tavla och garderober. Nu har vi iaf internet, hemtelefonnummer (men ingen telefon!) och massa tv kanaler, praktiskt! Over'n out for tonight!

Välkomna hem till oss! Detta är ett ännu p...

Publicerad 2011-02-15 20:14:21 i En vanlig dag,

Välkomna hem till oss! Detta är ett ännu pågående inflyttningsprojekt. Vi jobbar på dagarna och installerar oss på kvällarna. Dagens fokus ligger på borrning av lampa, tavla och garderober. Nu har vi iaf internet, hemtelefonnummer (men ingen telefon!) och massa tv kanaler, praktiskt! Over'n out for tonight!

Heja vilket bra flytteam vi hyrt in! Tre d...

Publicerad 2011-02-13 22:20:04 i En vanlig dag,

img_3224 (MMS)

Heja vilket bra flytteam vi hyrt in! Tre dagar med högt tempo och nu liknar plötsligt lägenheten vårt nya hem! Som ni ser har vi här ordnat ett nytt förråd, utsikt från sängen. Vi har burit, kånkat, packat upp, skrattat och hunnit med två ikearundor! Hela ligan med Marlene, Mari-Louise, svärmor, Vaijlet, Niels och Jolanta har varit så hjälpsamma. Tusen tack vår fina flyttehjälp, utan er vore detta nog inte alls såhär bra! :)

Uppackning pågår. Vi har inte så mycket gr...

Publicerad 2011-02-09 20:04:48 i En vanlig dag,

img_8484 (MMS)

Uppackning pågår. Vi har inte så mycket grejer i vår lya ännu. Inte mer än vad som fick plats i Glofen på vägen upp. Som tur är fick vi bara med oss lådorna med "det nödvändigaste"! Se själv: Freddes babyskor, keramik ljusstakarna baginboxstället och påskkyllingarna! Något måste blivit fel när vi märkte och lastade de nödvändiga lådorna! Men pyntat och fint har vi det iaf! Imorron bär det av till Norrpan för att rensa gamla lägenheten, då kommer såklart också stora flyttligan från Skåne!

Välkommen HEM! Nu ÄNTLIGEN har vi fått til...

Publicerad 2011-02-08 20:57:32 i En vanlig dag,

img_3975 (MMS)

Välkommen HEM! Nu ÄNTLIGEN har vi fått tillträde och köpt och flyttat in i vår EGNA lägenhet! Hur cool e inte det!? Vår första och tokfina inflyttningspresent är på plats! Flyttlasset kommer på lördag så det är än så länge ett ganska spartanskt hem, men ändå ett HEM! Välkomna till oss på torsdag hela flyttarligan, det blir awsome! SKÅÅÅL!

Måndagsblogg! Det är dags att sova nu, ver...

Publicerad 2011-02-07 22:08:12 i En vanlig dag,

img_4668 (MMS)

Måndagsblogg! Det är dags att sova nu, verkligen behövligt efter långa dagen som inleddes redan kl 5 i morse! Natten tillbringas i Tyresö, det är vår sista förläggning på vift!!!! När klockan ringer imorgon åker vi till Solna; Lisbeth betalar lägenheten och vi får kvittera ut nycklarna! Cool! Fredde är nog den bästa och mest planeande man kan flytta med. :) Gonatt, dags att somna, glad över att ha landat framme efter en låååång felkörning mitt i huvudstaden, flera vägtullspassager och otaliga helomvändningar. -Välkommen till storstan!

Bartömning in progress, liken hopar sig i ...

Publicerad 2011-02-06 00:33:28 i En vanlig dag,

img_5123 (MMS)

Bartömning in progress, liken hopar sig i fönstret och otaliga likes på Fejjan gör att ordvitsarna hopar sig! Fyllehunden Lajka lajkar också! Lägenheten börjar bli packad (och vi med den). Snart bär det mot läggedags så vi kan frukostera i vettig tid imorron. :)

Vi har bänkat oss på tåget och rullar mot ...

Publicerad 2011-02-04 17:07:58 i En vanlig dag,

Vi har bänkat oss på tåget och rullar mot Nkpg igen, ska bli riktigt skönt att komma hem efter två veckor i Sthlm. Vi får besök av prinsessan Lilian och prins Bertil, helgens program är späckat för vi ska packa och försöka rensa i vårt barskåp. Trevligt värre! Nu håller vi tummarna att våra gäster kommer till oss lagom så att de kan hämta på stationen!

Tjingeling! Hälsning från soffan i Betgsha...

Publicerad 2011-02-02 22:12:48 i En vanlig dag,

img_5298 (MMS)

Tjingeling! Hälsning från soffan i Betgshamra. Värdparet har bjudit på god middag och efterrätten bestod av glass! Jag och Bamse har precis gått en kvällsrunda och lämnat Fredde vid bussen. Jobbet går bra och är kul, dagarna susar förbi! Det är 174 dagar till lägret nu!

Gårdagens visit i den tillkommande lägenhe...

Publicerad 2011-02-01 18:05:48 i En vanlig dag,

img_1350 (MMS)

Gårdagens visit i den tillkommande lägenheten resulterade i en ny vy av verkligheten. Våra planer har reviderats en del med tanke på att måtten i rummen inte är de samma som vi planerat för Nåväl, vi tar tag i de bitarna på tisdag... Fick iaf se en snygg modell av huset i styrelserummet!

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela