Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Värdebaserat ledarskap!

Publicerad 2010-09-14 12:46:29 i Expanding Reality,


Jag sökte, intervjuades och har nu antagits till att vara en av deltagarna på 2010 års utbildning Värdebaserat ledarskap! Det drar igång i november och innebär 4 kurshelger fram till april. Utbildningen är påkostad, eftertraktad och mycket populär, jag ser verkligen fram emot att gå den!

Värdebaserat Ledarskap är en kvalificerad ledarutbildning för dig som har ett ledaruppdrag i ideell sektor redan idag men som är redo att ta nästa steg på den resa som ledarskapet innebär.
De fyra kurshelgerna har olika teman; att leda grupper, att leda för mångfald, att leda sig själv och leda med vinst och värderingar. För att säkerställa att kursen blir relevant och utmanande för just dig och din utveckling så ingår hemuppgifter och mentorsrelationen som viktiga delar.
Tidigt i utbildningen kommer du att få din mentor. Detta är en person som själv har långvarig erfarenhet av ledarskap och ofta också av chefskap. Hon eller han kommer att vara ditt bollplank för att diskutera ditt ledarskap och samtidigt bidra med sina erfarenheter och kunskaper.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2010-09-14 19:32:51

GRATTIS gulligull, det var ju vad du ville. Lycka till. KRAM

Postat av: Chefskap

Publicerad 2010-09-18 21:16:11

Har ett stort intresse för chefskap och ledarskap.

Intressant läsning!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela