Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Oh vad jag gillar avdelningsdag! Är totalt...

Publicerad 2011-03-30 18:03:16 i En vanlig dag,

img_0662 (MMS)

Oh vad jag gillar avdelningsdag! Är totalt slut och helt färdig efter att vi kört Fångarna på fortet i två timmar och käkat rejäl lunch. Efter att vårt lag Silverwolf vunnit klabbet coolade vi ner med lite after work! Men nu är det dags för hemfärd så att ja kan laga lax till Fredde kommer hem. För han är min favorit och allra bästa älsklingssambo!

Dagen idag kom och gick i dunderfart! Efte...

Publicerad 2011-03-29 22:47:52 i En vanlig dag,

Dagen idag kom och gick i dunderfart! Efter jobb med massa förberedelser för helgens möte hade vi en trevlig och skrattrik kick off för all Scoutpersonal som ska jobba på Jamboreen. Nu är ja trött och somnar nöjd i vetskapen att få jobba hemifrån imorgon förmiddag! Gonatt!

Hemkomna efter en rackarns nonstop körning...

Publicerad 2011-03-27 23:36:24 i En vanlig dag,

img_3946 (MMS)

Hemkomna efter en rackarns nonstop körning från Skövde. Vi hann packa upp och köpa flygbiljetter till påsken före söndagens filmvisning startade, sista Millenium-filmen. De är tokläskiga men fyy vad bra de är på samma gång, man har inte kunnat sluta sig från någon av dem! Tror att helgens värdar prinsessan Lilian och prins Bertil sommar precis lika gott som vi nu! Tack ska ni ha, de va en asbra weekend!

Vi har haft en kalastrevlig och riktigt br...

Publicerad 2011-03-27 00:09:12 i En vanlig dag,

img_1321 (MMS)

Vi har haft en kalastrevlig och riktigt bra dag i Skövde! Prinsessan Lilian och prins Bertil tar bra hand om oss. Förutom att vi handlat några ärende på stan och käkat traditionella tacos så har vi varit på Skövde Arena och badat äventyrsbad och redan relaxat på varm sten, i monsundusch och i olika bastur med eld och apelsindoft. Fredde och Johan fick dagen till ära varsitt par nya badbyxor, de va rosa och likadana! Nu somnar vi alla trötta efter digital TP-match!

Här kan man lugnt säga att dagarna rusar p...

Publicerad 2011-03-25 16:18:42 i En vanlig dag,

img_3879 (MMS)

Här kan man lugnt säga att dagarna rusar på! Igår jobbade jag bara några timmar, gott med lite ledigt. Jag tog tåget till Enköping på morgonen och träffade min mentor, vi promenerade, fikade och lunchade i solen! Idag har jag jobbat hemifrån, det va kul, kändes typ som att plugga igen. :) nu kör vi Glofen mot Skövde för en trevlig helg i sällskap med prinsessan Lilian och prins Bertil! Off we go!

Det blev kväll igen. timmarna har gått rik...

Publicerad 2011-03-23 20:53:00 i En vanlig dag,

img_8253 (MMS)

Det blev kväll igen. timmarna har gått riktigt snabbt med mycket att göra inför nästa helgs Head of Contingent visit då scoutchefer från hela världen kommer till Malmö för en sista boost inför WSJ. Idag har vi avrundat arbetsdagen på Olearys med kollegorna, trevligt! Nu blir det hem till kvällens telefonmöte med gänget från Värdebaserat.

Hoppsan jag glömde posta bloggen igår. Igå...

Publicerad 2011-03-23 08:11:43 i En vanlig dag,

Hoppsan jag glömde posta bloggen igår. Igår var det iaf full rulle här. Vi har nu bokat alla Londonbiljetter efter mycket möda och en del besvär. Men slitet lönar sig och nu känns planerna top noch! Fredde har bakat en delikat kladdkaka och jag mest småfixar, over'n out. Gonatt!

Åter på plats på tunnelbanan hemåt, dagen ...

Publicerad 2011-03-21 17:48:04 i En vanlig dag,

img_2448 (MMS)

Åter på plats på tunnelbanan hemåt, dagen har gått extremt fort och varit mycket intensiv. Ikväll ska vi passa på att boka londonbiljetter, kul kul! Sen blir det nog snabbt i säng för att återhämta till morgondagen. Känns som ja ska ta ledigt på torsdag iaf, kan va skönt.    På bilden syn en ögonblicksbild av en kalasfin inflygning över Sthlm igår, några kända landmärken syns ju där borta!

Här kommer fredagsblogg: Har ikväll land...

Publicerad 2011-03-19 23:20:55 i En vanlig dag,

Här kommer fredagsblogg: Har ikväll landat på De Danske Spejderkorps center Holmen, i Köpenhamn. Det är en fin anläggning och vi har haft det trevligt med Contingent Support Section. Det ska bli möte hela helgen här med gänget. Det är kul och vi är deltagare från såväl Danmark och Sverige som från Holland, Italien, Tyskland, Norge och Luxemburg. På dagens tänkta bild skule ni fått sett den trevliga gårdagskvällen som spenderades med vin och god farfarlagad mat i Oxie!

Denna lördag har gått snabbt! Vi har haft ...

Publicerad 2011-03-19 23:19:12 i En vanlig dag,

Denna lördag har gått snabbt! Vi har haft flera bra möten och planeringen för sommarens storläger går framåt. Till mötet har två egna matlagare hyrts in, det er dejligt med dansk mad! Efter mötesdagen gick vi först på utflykt till Operen, en tokfin byggnation av herr Møller, aka Maersk mannen. Vi har även cruieseat genom ofattbara Christiania, Kungens Nytorv vid Strøget och klassiska Nyhavn. Köpenhamn har visat flera helt nya sidor, väl värda att utforska vidare!

Så stolt över Kaspra och Patrik och de arb...

Publicerad 2011-03-17 12:17:12 i En vanlig dag,

img_3761 (MMS)

Så stolt över Kaspra och Patrik och de arbete de gjort, nu är de prisbelönta i kategorin årets ledarutvecklare 2011! Efter brunch med mingel och massa trevligt på Opera terassen beger jag mig mot Malmö via Bromma. Ikväll blir det besök hos farfar och Margareta!

Strax hemma med halmen, har spenderat efte...

Publicerad 2011-03-16 19:33:50 i En vanlig dag,

img_6578 (MMS)

Strax hemma med halmen, har spenderat eftermiddagen i Eskilstuna. Vi har haft mentorsträff där, på Volvo IT. Det är ett rysligt stort företag det där, de hade en stor anläggning för grävare, lastare och andra stora maskiner. Spännande kort sagt! Nu ska jag hem och vila mig i form (och mannekänga som på bilden) för imorgon är det mingel med pristagare m.fl på Kompetensgalan 2011. Där är Patrik och Kaspra nominerade och finalister i kategorin utvecklande ledarskap för deras arbete med Värdebaserat! Heja dom!

Det blev en lång dag i scoutings tjänst! E...

Publicerad 2011-03-15 22:06:32 i En vanlig dag,

img_2739 (MMS)

Det blev en lång dag i scoutings tjänst! Efter en snabb jobbedag med mycket gjort tog jag en kvick shoppingtur i stan. Hat sedan ägnat kvällen åt scouternas struktur och många trevliga möten! Fascinerad över det stora engagemang som finns i vår ideella rörelse. Scouterna är bra och går sannolikt en ljus framtid till mötes! För alla är vi väl alltid redo?!

Det blev en lång dag i scoutings tjänst! E...

Publicerad 2011-03-15 22:05:05 i En vanlig dag,

Det blev en lång dag i scoutings tjänst! Efter en snabb jobbedag med mycket gjort tog jag en kvick shoppingtur i stan. Hat sedan ägnat kvällen åt scouternas struktur och många trevliga möten! Fascinerad över det stora engagemang som finns i vår ideella rörelse. Scouterna är bra och går sannolikt en ljus framtid till mötes! För alla är vi väl alltid redo?!

Kul klipp

Publicerad 2011-03-13 17:03:13 i En vanlig dag,

Mr. Bean är tokkul! Se själva, som vi skrattade igårkväll när Best Of visades på tv! Idag har vi haft en väldigt lugn dag och ägnat åt skåpsstäd, promenad i närområdet och nu tvätteri. Imorron börjar en ny vecka, spännande!

En go fredag.

Publicerad 2011-03-11 21:12:03 i En vanlig dag,

Det har varit en lång och skön dag på kontoret, vi var inte så många och vi hade mycket trevligt! Denna veckan har vi haft besök av en av arrangörerna för nästa World Scout Jamboree som hålls i Japan om 4 år, där ser man referenserna hur långt projekt detta veckligen är. Tyvärr fick de ju en tsunami i Japan idag efter jordbävningen, typiskt tradit.

Fredde åkte på After Work ikväll, jag åkte på mitt eget fredagsmys, nämligen en tur till Barkarbyaffärerna. Hittade både byxor, kjol, klänning, kofta och skjorta! Nu kollar jag lägerklipp och längtar massor till att denna rackarns stora World Scout Jamboree ska gå av stapeln!

Det börjar bli varma dagar men isen ligger...

Publicerad 2011-03-09 19:53:38 i En vanlig dag,

img_9603 (MMS)

Det börjar bli varma dagar men isen ligger nog ett tag till. Såhär såg istäcket ut under helgens båtfärd, det va en häftig syn! Skönt att premiärgå Converse till jobb idag! Är supertrött efter en mycket produktiv dag, de e kul att jobba när det rullar på. :) Nu blir det soffeslapp med tankar om att börja träna någonstans såsmåningom...

Härligt att gå från jobbet kl halv sex o d...

Publicerad 2011-03-08 17:49:15 i En vanlig dag,

Härligt att gå från jobbet kl halv sex o de e fortfarande ljust ute! Ni ska vi på utflykt till Hallonbergen och hoppas då hitta en lämplig matbutik. Förresten va gott de är att det är Fettisdag idag, vi fikade gott på jobb! :) och så e de också pankakdsdagen och internationella kvinnodagen, glöm ej det!

Det blev kryssning för hela slanten denna ...

Publicerad 2011-03-06 22:03:46 i En vanlig dag,

img_0185 (MMS)

Det blev kryssning för hela slanten denna helgen! 11 glada rockabilly-inspirerade östgötar (med flera) dansade natten lång, varvade vin med öl, hade riktigt kul och roade sig högljutt! Det va ball och mycket trevligt att träffa de gamla kollegorna igen. Att umgås på en kryssande båt i Östersjön gör upplevelsen speciell och till ett oförglömligt minne!

Ikväll har vi haft en rysligt trevlig midd...

Publicerad 2011-03-03 22:41:08 i En vanlig dag,

img_9953 (MMS)

Ikväll har vi haft en rysligt trevlig middagsbjudning här! Elin o David är våra närmsta kompisar nu tror ja, på andra sidan fältet, eller va det nu är som ligger mellan Sundbyberg och Solna...  Nu är iaf alleman trötts och vi kryper till kojs, drömmande över våra tillkommande 25års dagar!

Jobbedagen är slut och vi har landat hemma...

Publicerad 2011-03-03 22:37:24 i En vanlig dag,

img_2422 (MMS)

Jobbedagen är slut och vi har landat hemma i vår lya igen. Ikväll ska vi bara åka och handla och sen ta det rysligt lugnt! I morse va vi luriga och tog en timmes (välbehövlig) sovmorgon! De e så skönt med dessa oreglerade arbetstider. :) här kommer äntligen bilden på vårt inflyttade alkovkontor.

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela