Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Fredag med Melodifestivalen!

Publicerad 2009-03-08 20:07:15 i Festligaplaner,

Wiihoo, förra veckan frågade Bella efter hjälp för att hennes hockeylag skulle vara funktionärer på Andra chansen, jag tackade genast JAA! - Och vilken tur sen att jag gjort det, det ver en kalaskul upplevelse! :) Det är inte klokt vilken stor apparat Melodifestivalen är, så mycket folk som arbetar med det, så mycket pengar i omlopp och allt som görs för att evenemanget ska bli så sprudlande som möjligt!

Vi arbetade ungefär mellan kl 16-22, med att sälja bling och bink och souvenirer, från en låda på magen, hockeylaget fick 10 % av vad vi drog in, vi fick varsin t-shirt och diverse bling-blink (26.000 totalt, Johanna & Bella & jag bidrog med 6000)! Vi lyckades kändisspana en del, pratade med Petra Mede, Starpilots och såg när Malin Bayards lille kille somnade och rullade ner för stentrappan (det gick nog bra med honom...)
Kul evenemang att ha varit med om!
Mindre kul var att direkt efter bli sittande på stationen en timme eftersom Statens Järnvägar inte behagade köra fram tåget i tid, kom i allafall till stockholm strax efter ett nästföljande dag!

           
Johfo & Bella                                                                                    Funkkort


Scenen

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2009-03-08 20:36:13

Det måste har varit en upplevelse kul! Ha det bra i Norpan vi ses ju snart =) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela