Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Semesterplaner del 74

Publicerad 2011-06-27 22:38:01 i En vanlig dag,


Jo jag har ju bloggat en del om semesterplaner inför denna sommaren. Vad jag och Fredde ska ta oss för på våra två fria veckor är ännu långt ifrån hugget i sten, ja knappt ens skissat...

Men vi diskuterar alternativ det gör vi, och en lista finns det:

- Roadtrip till Nordkap med Glofen :) en sån höjdare det blivit, mysigt, rätt bekvämt och ett stort äventyr till Europas nordligaste fastland.

- Vandring i Svenska fjällen, skapligt klimat vid tiden vi åker men risk för frostnätter, vilket vi ju vet från förra sommaren, kan vara tokkallt! Men det finns några bra kandidater i Jämtlandstrakten, Lundörrs fjällen, Syllarna,  Jämtlands triangeln

- Vandring i nationalpark för att fortsätta vår nationalparksresa genom Sverige, Sarek är föreslaget men det kan vara mer kallt och kärvt än ovanstående

- Planen om Shanghai får ligga på hyllan till hösten eftersom Fredde B nu gett sog ut på en månaders lång rundresa i Kina med omnejd. Förhoppnignsvis lyckas vi boka in två veckor i Oktober!

- Vandring i Schweiz och då vid Kandersteg, bra väder, tokfina berg, tyvärr får man inte campa fritt så man får gå mellan hytter, det kanke inte är vår grej eftersom vi går längre än standardsträckor per dag.

- Mitt förslag om chartersemester röstades ner ungefär inan jag nämnt det, men det finns ju en lösning för allt, så nu har jag bokat en extra chartersemester med syster och mor som bekant!

- En resa på transsibiriska järnvägen, det tar typ 6 dagar effektivt och vi har nog inte tiden till det men det have väl varit en upplevelse om något?! Någongång ska jag åka sträckan från Moskva till Kina, det är säkert ialla fall!

- Någon eller några veckor i Åhus har också nämnts några gånger, det avsevärt mest ekonomiska alternativet, dock rätt väderinstabilt. Vi får väl se om det till slut blir dit kosan bär. Det kan ju bli både charterstrand och roadtrip av det! :)

- Stadsresa till Spanien är också föreslaget, San Sebastian vill jag verkligen se, men det räcker nog med en weekend. Dock finns ju både Barcelona och Madrid också på listan om man så vill. Spanien är dock superturistigt...

Nåväl, vi väntar och ser vad det slutligen blir för semester, det är ju trots allt en del veckor kvar dit! :)
Ock innan dess jobb, jobb, jobb och världens största Världsscout Jamboree i Rinkaby! Och det är kanonskönt att ha ett jobb som man kan sitta och blogga såhär sent och ändå orka stiga upp till imorgon, det är perfekt det!



  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela