Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Semester!

Publicerad 2011-07-13 17:58:10 i En vanlig dag,

Det är redan kväll igen och vi har legat vid havet hela dagen. Man gör ju inte många knop här. Det jobbigaste vi gör är att gå i den heta sanden på stranden och det avhjälps ju lätt med flippisar. Nu betecknas jag som vändstekt, t.o.m fötterna är brända efter dagens flytande i ringen i havet. Har spenderat eftermiddagen i skuggan, minst sagt välbehövligt.

Ölen här heter Efes, den är inhemsk och svalkar bra. Merparten av gästerna på hotellet är holländare, polacker och fransoser, vi är ett fåtal skandinavier men vi har det bra. Det är ju rätt praktiskt när man tror att ingen fattar vad man säger! Strax ska vi upp till restaurangen på 7:e våningen, maten är bra vi tror det är inhemskt och jättegott. Varje måltid serveras ris, pasta och potatis i någon form, det är mycket olika sallad och röror ochhimla goda långkok, typ kalops på turkiska. 

Veckans citat: "Ta inte för mycket solkräm, då kan det börja koka!" Men solkräm tar vi, 20:an jag köpte är nästan slut och mitt röda resultat trots den vittnar ju om att solen är stark och skyddet klent!


Strandliv.

Gott att guppa i havet.

Syster tar det lugnare i skuggan.

Fru Storch i sin hatt! :)

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2011-07-13 18:16:49

Ja du efes svalkar i värmen! T.om jag som inte är glad för öl tyckte den var god! Det gäller att smörja sig i ett :) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela