Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Jamboreeblogg!

Publicerad 2011-08-02 21:41:18 i En vanlig dag,

Hej alla!

Här kommer en hälsning från den jättestora Jamboreen som nu är i full gång och sprudlande av liv och rörelse! Det är såklart en tokhäftig upplevelse att vara här och vara en del av världens största Jamboree. Det är nog också den bästa jamboreen någonsin! Vi i planningteam ser en del saker som inte funkar enligt plan och vi löser en hel del frågor och problem dagligen. Men det är nog så det ska vara och vi behöver ju hålla oss sysselsatta också. :) En del problemläsning beror på att saker inte går enligt plan, en del saker är inte planerade alls och i vissa frågor behöver vi vara flexibla och ändra vår ursprungliga tanke. Men ur deltagarnas perspektiv verkar jamboreen vara fantastisk och de är ju några av de viktigaste här!

Här finns såklart mycket att se och göra, dagarna går fort och man hålls ständigt sysselsatt. I natt ska vi ut på en aktivitet och prova programmodulen Dream, ska bli spännande!

Idag vi haft en nätverksträff med alumner från Värdebaserat, vi var många och det var en bra träff! Det är värdefullt att ses igen och få snacka lite!

Ungefär halva lägret har gått och stämningen är bra, det är ständigt liv och rörelse över hela fältet, även på natten brusar och susar det över det 800 fotbollsplaner stora området.

Såklart får jamboreen mycket publicitet i media, såväl tv och på internet som i radio och tidningar. Kungen har ju varot här några gånger nu och accompanjerades av drottningen igår n'r det var Safe from Harm konferens, det var en riktigt bra dag och kul att få vara en del av det!

Gonatt!




http://sverigesradio.se/sida/sok.aspx?q=scout

http://www.kristianstadsbladet.se/sok/?q=scout

http://www.kristianstad.se/sv/Kristianstads-kommun/Nyheter/Kristianstads-jamboree-marks-i-hela-varlden/

http://www.sydsvenskan.se/sok/?q=scout


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela