Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Jamboreeavslut!

Publicerad 2011-08-11 22:06:09 i En vanlig dag,

Oj vad de 12 dagarnas läger gick fort! Nu är nästan hela Rinkabyfältet ihoppackat, och allt återställt. De sista åker hem i slutet av augusti när allt är röjt. Avslutningsceremonin var succé! Vi underhölls av såväl hans majestät som Europe, Sanna Nielsen, Daniel Lemma och Kate Ryan-höjdare!

Vi kom hem till Stockholm med den lille lastebilen igårkväll, kvällen innan hade vi arrangerat egen Home Hospitality med EVS:arna från Frankrike, Spanien och England på Kulltorpet. Så himla skönt att vara hemma igen men såklart börjar då jobbet med uppackning och iordningsställande.

Jamboreen var en kalasbra upplevelse och har såklart gett många häftiga minnen! Det finns massor av bilder, filmklipp och historier kvar som är härliga att se såhär i efterhand. :) Vi har fått fina betyg i alla utvärderingar och flera tackmejl från såväl kontingenter som scouter och föräldrar! Sånt värmer!

Nu har vi även hunnit med en vanlig kontorsjobbedag och det blev plötsligt semesterdags! Imorgon blir en fridag då vi ska packa och jag ska passa på att hälsa på Elin och Emil. 

Här kommer några sköna Jamboreeklipp:



http://bcove.me/73n9d6w9

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela