Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

To do.

Publicerad 2010-10-29 14:32:44 i En vanlig dag,

Idag ska jag va effektiv, och har redan börjat. Har Sprungit med Emelie, klippt mig, kryssat i Values Online, läst handlingar till Scouternas årsmöte. Härnäst ska jag nog ta tag och städa undan lite, skriva på grupparbetet och laga fredagsmiddag. Kl 17.50 kommer Fredde äntligen hem, sen ska vi ut ock öla, yeey!
Inspiration för att vara Kristianstadsbo och scout år 2011, från inledningen av verksamhetsplanen:

"2011 är året som väldigt många inom den svenska scoutrörelsen sett fram emot och arbetat för under en lång period. 2011 är året då vi kommer att genomföra en världsscoutjamboree i Sverige, för första gången någonsin och kanske enda gången under vår livstid. Simply Scouting är mottot. Inte för att scouting är vare sig enkelt eller simpelt utan för att vi vill visa hur starkt scouting är. Allt vi kommer att göra på Världsscoutjamboreen, det vi erbjuder världen när den kommer till Kristianstad tio dagar under nästa sommar, är scouting rätt och slätt. Och vi kan med stor säkerhet lova att det blir ett oförglömligt minne, ett minne för livet, för alla dem som får förmånen att delta."


Hem

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela