Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Bullar.

Publicerad 2010-10-04 12:48:54 i En vanlig dag,


Det är tydligen kanelbullens dag idag, bra att handeln själv kan instifta de dagar då de vill sälja extra av en vara. Men jag gillar konceptet och enligt ryktet blir det såklart bullar på jobb i eftermiddag.

Freddes anställning har börjat idag men själva jobbet börjar inte förrän i övermorgon, rätt lagom. Så jag har haft god hjälp att handla på bästa stormarknaden idag, City Gross! Vi slog på stort och köpte utöver maten även en flergångshandlekasse, alltid bra att ha ju!

Även glofen har fått sitt med ny olja (eftersom nivån i morse knappt var mätbar) och så är vinterns spolarvätskedepåer fyllda. Fy va händig man känner sig efterbilmekande!

I riksdagen har mandatperioden startat med den första omröstningen. Tur alliansen fick välja talman. :) Citat från den riksdagsledamot jag hejjat på genom valrörelsen: " Kul att en ledamot från De rödgröna avgjorde valet av talman. Tack! Mona Sahlin misslyckades med att hålla ihop oppositionen i första voteringen, klarar hon av jobbet framöver?"

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela