Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

WCA ID: 2010BAUE01

Publicerad 2010-05-17 20:02:44 i En vanlig dag,


Hehe det är sant, jag har ett alldeles eget WCA id (alltså registrering hos world cube association), detta efter att jag igår ställt upp att tävla i Rubiks kub (3x3) i Karlstad Open! Jag tog hem jumboplaceringen med längsta tid i genomsnitt med 1 minut och 46 sekunder för de fem lösningarna. Till detta kan nämnas att snabbaste lösningen av Simon Westlund var 9,97 vilket är nytt SVENSKT REKORD!  

För övrigt var helgen riktigt kul (eller kub so vi säger!)! Det va roligt att träffa kubarna igen och det blir mycket skratt under dagarna! Fredde fick silvermedalj för att ha en snittid på Rubiks magic på 1,81 sekunder, stort GRATTIS! Det sattes en del rekord i olika grenar:

3x3 - singel           9.97           Simon Westlund           
3x3 - snitt           12.17           Simon Westlund           
3x3 multi BLD           7/8 54:23            Viktor Elinder           
Megaminx - singel           1:02.59           Simon Westlund           
Megaminx - snitt           1:06.13           Simon Westlund




Efter att ha vaknat till liv, packat upp och lämnat syster på tåget blev det till att plugga några timmar. Klockan tre hämtade jag Nina och så körde vi till badhuset! Vi har skuttat och plaskat hela kvällen, det är faktiskt ett rätt kul bad med strömmar, bubbel och en grotta! Tur att Fredde hade flintasteken grillad när vi kom hem, man var rätt hungrig efter bandandet!


Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2010-05-17 20:26:50

Då har ni haft en kul kub helg! Roligt för Fredde! Men den där Simon är nog en vass en! Hoppas maten smakade bra! Kram till er båda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela