Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Semester.

Publicerad 2010-03-09 12:15:32 i En vanlig dag,


Under denna vår-vinter morgon har vi på Bråbo roat oss med att smida semesterplaner, nu känns det som att skidsäsongen är över och sommarsemestern hägrar. Planen just nu är att resa i slutet av august; efter sommarjobbandet tar vi tåget mot Nikkaloukta för att efter en kortare bussresa vandra mot Kebnekaise ta vägen om toppen, fota med Freddies tilltänkta systemkamera och sedan vandra mot Abisko. Hur låter det? Inte så pjåkigt va!?

Men före det har jag 23 pass kvar i Finspång så nu sja ja gå och ladda med lite lunch. Förresten måste jag nämna morgonens totalt kaotiska parkeringssituation utanför ÖB. Tisdagsmorgon verkar vara pensionärernas tid att shoppa och med det är parkeringen en farlig plats.

- Vi hörde en tjej ropa varpå en bil tutade. Tjejen (som stod framför en bil med två pensionärer i) irriterade föraren eftersom hon försökte säga till honom att han höll på att köra på bakomvarande bil (i vilken det satt en gubbe). Den påkörda gubbe helt lugnt och brydde sig inte om vad som just hänt (han märkte nog inget...). Påköraren körde framåt, den påkörde flyttade inte sig utan väntade på frun som var på väg. Både körde under tiden lite framåt och lite bakåt med uppemot 7000 motorvarv! ( det kunde lika gärna varit ljudet från p-däck en sen helgkväll!) Efter en stunds slirande på kopplingen hade frun kommit och båda bilarna rullade sakta iväg med kopplingen nere och full gas. Vem som helst verkar få köra bil och kaoset berodde inte ens på snö och halka denna gången!


Fler Verbierbilder; lunchpausar och drömmer inte om somamren!


Sweet; på liftstationen vid Mont Forts topp, stålande sol, massa puder och sedan veckans enda åk från toppen.

Kommentarer

Postat av: Lilli de Pilli

Publicerad 2010-03-12 19:47:10

ÅÅÅH! Jag vill också följa med på vad som verkar vara sommarens vassaste äventyr. Jag är ju en höjdare på det där med berg och har höghöjdstränat hela vintern för att bestiga sveriges topp..



Bilderna är fina och minner om en härlig vecka med dig syster. Kul att läsa om kaotisk parkeringssituationen, ett gott skratt.



Ha det bra och hälsa ditt F.

Puss å kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela