Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Lördagsmys.

Publicerad 2010-03-20 18:36:26 i En vanlig dag,


Vilken härlig lördag! Efter att ha sovit ut ordenligt packade vi ryggorna och fyllde kaffetermosen, sen gav vi oss av i Glofen. Destinationen var Vrinneviskogen där vi gick 7 km i djup snö. Träningen inför sommarens toppbestigning har alltså börjat! Halvvägs lunchade vi i en solig driva, det var underbart så länge solen var kvar!

På hemvägen stannade vi till på Hageby centrum som vi hört skulel va ett stort köpcentrum men man blev minst sagt besviken. Dock hade de en riktigt läcker Kvantumbutik där vi shoppade loss! Nu har vi alltså pausat i soffan några timmar druckit ett glas rött, nibblat på tapas och bara slappat. Vi passade också på att fira att jag fått jobb, att vi inlett försäsongsträningen i terrängen och att vi varit förlovade i 79 dagar med en flaska skumpa!





Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2010-03-20 19:24:07

Ni är så duktiga, men det gäller o ligga i! Kul o fira 79 dagar sen det var nyår, tiden springer iväg! Ha en fin lördag! Kram =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela