Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Hoppalong- viktiga grejer!

Publicerad 2010-03-25 20:26:05 i En vanlig dag,


Ännu en dag har gått i Finspång och det gick riktigt bra! Det är bra när man håller sig sysselsatt, då försvinenr ju tiden, och nu har jag gjort 13 av 24 pass! Ikväll åkte Freddie till skolan efter maten, jag tog en sväng ute. Tänk att gå ut, lyssna på 19-nyheterna och konstatera att det fortfarande skymmer! Det är rätt fint såhär i slutet av vintertiden, men på söndag är det slut och slår över till ljuva somamrtid- då ställs utemöblerna (klockorna) FRAM!

Igår kom vi att kolla på Uppdrag granskning som visade sig bli ett sensationellt reportage. Idag, såhär ett dygn efter sändningen har inläggen i sociala medier slagit alla rekord, på Twitter, svt.se, facebook med mera är uppmärksamheten riktigt stor. Och det är förståeligt, det var ett gripande och upprörande program! Historien startade då redaktionen fått tips om att göra ett inslag om en oskyldigt dömd 15 årig väldtäktsman, men genom granskningsarbetet tog det hela en totalt oanad vändning. Reportaget döptes senare till "Den andra våldtäkten" och bevisen var tydliga för att den 14 åriga flickan som våldtagits inte bara var ett brottsoffer utan även svikits av hela samhället. Det är så oerhört svårt att förstå hur detta kunnat hända, och det är som sagt lätt att förstå att facebookgruppen som bildats efter sändning nu har över 50 000 medlemmar!

Programmet:
http://svtplay.se/v/1939668/uppdrag_granskning/del_9_av_22
Uppdrag Granskning:
http://svt.se/2.2232/uppdrag_granskning?lid=index_312864&lpos=sajt&from=innehall_ao
Facebookgruppen:
http://www.facebook.com/group.php?gid=111352918876287&ref=mf





Dagens tips: ät mogen avokado, det är såå gott! Men idag lämpar sig våfflor bättre så nu ska jag gå och värma laggarna!

 

Kommentarer

Postat av: Fredrik

Publicerad 2010-03-27 13:06:15

Utemöblerna ställs ju så klart TILLBAKA på uteplatsen, så även klockan :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela