Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Emms har fått ett riktigt jobb!

Publicerad 2010-03-19 18:35:09 i En vanlig dag,


Och jag tackade ja direkt!!!

Tjänsten känns fördelaktig dels lönemässigt, dels i arbetstider (var fjärde helg!) och så är det i Kristianstad! Det var ingen stor tvekan direkt. Kul dessutom att jag fick det via telefon på en knackig och sprakig linje på bussen någonstans mellan Finspång och Norrpan (här behövdes minsann ingen intervju efter goda referenser!). Det känns så bra, precis detta jag ville göra denna sommaren, få komma hem till Skåne och jobba! Båtboden, handelsbaren, Bakken och alla andra sommarnöjen är inom räckhåll- here we gooo!

Dagen blev sedan mycket bättre då Fredde kom rullande i Glofen hem efter deras skånetur (sen ska de visserligen sticka till Göteborg nästa vecka, han kanske håller på att bli handelsresande?!). Nu ska vi ha en god laxmiddag och smutta vidare på appletinin. Faktiskt så blir det också firande med den nya från Ben & Jerry sen, ibland måste man lyxa (såhär efter 8 veckors hälsocoach)!

Over´n out, gute heeeeeeelg!


Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2010-03-19 20:44:44

Grattis grattis! Jätte kul att du fick jobb här nere! Ja du synda måste man annars mår man inte bra! Hälsa Fredde bamsekram till er båda! =)

Postat av: Amanda

Publicerad 2010-03-21 00:06:41

Tusan vad KUL! Stort grattis till jobbet =) Är det på barnkliniken igen? (nyfiken!) Ja väldans vad Fredde är runt och far då, se nu till så han far med hem till Skåne i sommar bara! Borta bra, men hemma BÄST =) Kram å grattis igen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela