Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

10 x 7 = nytt liv

Publicerad 2010-03-30 12:14:34 i En vanlig dag,

Idag är det 10 veckor sedan jag hoppade igång med Hälsocoachandet. Nu, 70 dagar och 4 cm senare, känns det mer inspirerande än någonsin att ägna sig åt "det stabila blodsockrets liv". Det har varit långa veckor med mycket pysslande och planering, men det har varit värt varenda minut!

Kombinationen av en relativt strikt kost, så gott som dagliga promenader och en rackarns massa motivation (från bl.a hälsocoacherna) har alltså gett resultat, (om än bara 0,4 cm per vecka). Resultatet har dock genererat förutsättningar för en sundare livsstil, en friskare kropp och en gladare Emms! Wihoo!

TACK MAMMA & FREDDE- ni är mina bästa hälsocoachar!



Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2010-03-30 14:12:25

Ja tänk at bara lägga om sina vanor lite så mycket bättre allt kan bli! Framför allt att man mår bättre! Jag brukar säga vatten, motion o bra kost det räcker länge! Du är duktig Emms! Glad påsk på er båda! Kram kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-03-30 19:58:20

Grattis, mödan har gett resultat och 4 cm är 4 cm, det blir mer hållbart i längden om man minskar i lagom takt. Fortsätt så, då skall du se ytterligare resultat. Kul att höra att det bidragit till ett piggare sundare leverne. Tänk protein unvik kolhydrat fällorna....du vet vad jag menar. Det sitter i huvet när man väl har lärt sig. Du är fantastisk och du har en fantastisk coach nära dig. KRAM Mamma

Postat av: Pär

Publicerad 2010-03-31 16:16:45

Hur gick det med erbjudandet?Väntar på hur,var och när

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela