Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Soliga dagar.

Publicerad 2010-06-04 20:29:35 i En vanlig dag,


Middagen är just avklarad, vi ska nu, efter lite jordgubbsskumpa. bege oss mot Bishops uteservering för att ta en öl. Såklart är det firande på G efter en kalasbra framläggning på en riktigt bra rapport som Fredde & Rasmus skrivit!

Efter rapporten fick jag och syster på Arbetets museum och kollade på fotoutställningen Sverige från ovan, riktigt imponerande och strået vassare än boken Pär fick i julklapp. Vi halkade därefter in på något av en avtacknings/representationsmiddag med exjobbföretagets representant och Fredde och Rasmus. Vi lunchade i skuggan på Kråkholmens uteservering i det gröna, kanontrevligt!

När vi kom hem va min dator i paj så vi lämnade den hos Media Markt och jag fick en lånedator. Och sen körde vi till kolmården och promenerade, letade efter utsikten (utan resultat för vi gick bort oss i skogen...) och åkte sen till ett rallarhak och åt en fiiin glass!

Sommarlov är braaaa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela