Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Sjuksköterskan Emms.

Publicerad 2010-06-14 20:12:16 i En vanlig dag,


Fredagens EXAMEN var underbart kanon! Efter en fin ceremoni skålade vi i skumpa på Bråbo sen visades film på Visualiseringscenter C. Vi mellanlandade för en öl på Trädgår´n före maten och bänkade oss vid sjusnåret på en kalasfin och god middag på Fisk magasinet. Examenskvällen avrundades med en pilsner på Bishops uteservering.

När klockan ringde i lördags var vi snabbt uppe och utpackade i bilen, styrde mot Söderköping och Smultronstället där vi serverades en glassig lunch. Därefter körde vi alla till Skåne. Kvällen spenderades på Lilla Bangårdsgatan 1 med god mat, sen bowlade vi en tuff match och sen somnade vi till slut i Åhus.

I Åhus har vi nu röjt och städat och fejjat hela familjen, det är strålande fint och klart för fest! Det var minst sagt sömndrucket att stiga upp i morse. Kom en halvtimme för tidigt till jobbet såhär på första jobbedan. Var aningen nervös för att inte hitta rätt men det gick bra och hela dagens jobb och bredvidgång gick bra. Nu har jag alltså jobbat som SJUKSKÖTERSKA! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela