Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Verbier + pow pow = saaaaant

Publicerad 2010-02-26 22:16:21 i Festligaplaner,


I natt kom det 2 nya fräscha dm snö! Såklar var förmiddagens åk fiiiina och eftermiddagen lite mer av det knutiga slaget. Perfekt tillfälle att öva tighta ben, bakåtlut och spetsar uppåt. Bildbevis:


Mini först sen Päran, Carina skymtas näst sist- alla är på väg att bli omåkta av Emms som tar fart längst bak (vilken i sin tur mycket snart blir omåkt av Linnéa såklart)!


Pär "sneakar"/krälar Piste Fremmet var inget vi var främmande för, resten av familjen lyckades passera grinden NÅGOT smidigare!


Julkort 2010? Som varje år ställer familjen upp för foto otaliga gånger, någongång ska vi väl lyckas få till en riktigt bra bild?! Ps. kolla in vem som är boomer; mest powpow åkare, full av snö och kittad utrustning!


Välförtjänt afterski på Bar 1936 uppe i pisten, gott att luta sig tillbaka i soffan med en choklad+rom efter dagens långa puderåk.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2010-02-28 20:23:22

Vi saknar Er så där i Verbier. Nu är vi hemma igen och allt börjar bli som vanligt. Snöblask här hemma. Njut i snön och solen. Kör försiktigt! Puss&gull till Er båda från oss här hemma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela