Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Torrsprickor i bloggen

Publicerad 2010-02-16 10:39:55 i En vanlig dag,


Ja här var det sannerligen sparsamt med inlägg. Anledningen är att livet går i full fart farande runt och när jag lyckats skapa tid hade blogg.se kajkat ur.

Well well, nu är vi åter på banan efter en skön och kalasbra skånehelg. Vi drog i fredags morse för att hinna till min arbetsintervju på CSK´s gynavdelning. Det är mycket ovisst hur det gick och resultat kommer i slutet av veckan. Fram tills dess söker jag vidare efter jobb. Arbetsmarknaden i Kristianstad verkade hård med 50 sökande på varje tjänst.

Kvällen avrundades på Taste i goda vänners lag, trevligt att träffa Packe, Stina och syster som dök upp! Nina coh Stoffe joinade också en stund. Vinet var gott och musiken var sådär... :)

Vi vaknade i ett nysnöat Fjälkinge och frukosterade med familjen Brorsson-Strandh, trevligt som alltid. Sen bar det av mot stan för ärenden och därefter kunde vi festladda. Rebecca har ju fyllt 20 och det var stort baluns på Villandsgården, riktgit trevligt var det! Spriten flödade liksom musiken från Conny, det var dans och en uppsluppen stämning! Bästa drinknamnet var ju Cousins at Kulltorp! Tack för en höjdarfest!

Väl återhämtad åkte vi till festlokalen igen och fick bruncha rester, gott än en gång! Helgen avslutades med semmelfika i Vittskövle före hemfärd. Vi stannade 4 gånger på vägen upp, det lär vara någon form av rekord... lite kissepaus, lite matepaus, spolarvätskepåfyllning och tankning. Hmm vi kunde ju varit smarta och samkört alla stoppen... det är lätt att va efterklok! :) Förresten var resan upp mycket angenäm eftersom bilen fått en fin makeover och nu går tyst och fint som en klocka! Tack meckar-Jocke för hjälpen!

Nu är det skolarbete som gäller, väntar på Ola som är på jobbeintervju. Han lär dyka upp snart och då ska vi gå igenom våra tips från coachen, Fredde som läste igenom texten igår!


Kommentarer

Postat av: Rebecca

Publicerad 2010-02-16 19:02:14

Oj, trodde först att du fått 4 kissepauser eftersom det var Alla hjärtansdag ;-)

Tack själv Emma, klockren som toastmaster.

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela