Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Skidrapporten från Verbier

Publicerad 2010-02-24 17:09:00 i En vanlig dag,


Efter några dagars bloggtystnad kommer här äntligen rapporten från en solig Schweizisk balkong (se bild!). En rekordlång resa till Stockholm på 5,5 timmar och sedan en supersmidig Norwegian-flight till Geneve lgjorde att jag slutligen landade i Verbier hos familjen och framförallt på Linnéas tillfälliga vistelseort! Har nu flyttat in i familjens lägenhet och till och med hunnit fira Amanda (Linnéas kompis) födelsedag igårkväll med dunder och brak. Var sådär festlig efter att ha varit uppe sen 02.50 men jag och Amanda (syster) gjorde så gott vi kunde för att passa in bland 30 talet svenska boomers. Sånt är livet på en alptopp!

Idag har vi såklart åkt skiiidor sedan liftarna öppnade i morse, glajjigt och dejligt! Lunchen serverades på Katzenhütte, gott och soligt, vi åker alltså i Stig H Olsson och gängets spår. (Eftersom sällskapsresan, Snowroller är inspelad här). Ikväll bjuder Linnéa på middag i sin lya, ska bli kul att se hur hon har det. Anar att kvällen sen blir tidig eftersom vi är taggade att åka till andra sidan dalarna imorron. Off we goooo!




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela