Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Vintern håller sig bistert kvar med ett jä...

Publicerad 2010-12-28 23:14:59 i En vanlig dag,

Vintern håller sig bistert kvar med ett järngrepp om Östergötland med omnejd. Idag trotsade jag till slut kylan och körde och gav glofen en tvätt och fräschör! ...så nu kanske ingen kommer in i den förrän till våren... Har även tvättat under kvällen och tagit ännu en lektion i min egen learning-by-DOING-tvätteri-kurs. Lammullströjan tål tydligen inte ens 40 grader. Och jobbstrumporna fäller ut färgen vid 90 grader, jag gillar den nya nyansen men färgar om några par, för det räcker med ett par av den diffust bleka nyansen anno 28 december 2010.

Kommentarer

Postat av: Carina

Publicerad 2010-12-29 07:46:30

Hm...din Mamma har försökt lära dig...man behöver inte alltid lära sig själv, det kan vara nyttigt att lyssna på andras erfarenhet också så slipper man göra egna misstag! Så då vill jag bara säga..mitt nya råd till dig... ta det lugnt när du städar, lite damm har ingen dött av!! PS. På spåret fyra skjortor, ett prospekt på köpt lägenhet i Stockholm kvar i Kristianstad samt inpackning till håret.

Postat av: Emms

Publicerad 2010-12-29 11:38:55

Tack mor, jag blandade iaf inte färgerna så förskräckligt denna gången! Nä städeri är inget jag ägnar mig åt för tillfälelt... :) Tack för att ni vill husa våra prytlar tills vi ses (synd man är så glömsk)! Puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela