Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Sommartorka.

Publicerad 2010-08-14 19:00:46 i Festligaplaner,


Nu har här varit bloggatomt länge nog. Såklart går de sköna sommardagarna i full fart, mellan jobbepassen brukar vi se till att ha och göra med lite av varje. De senaste veckorna har vi hunnit med att ha ett rysligt trevligt Tupperwarekalas i Åhus, vi har varit och fyndat på loppis i såväl Köpinge som Kiaby & Fjälkinge. Vi var ett muntert gäng på 13 pers som roade oss en heldag på den danske Bakkens nöjesfält med såväl vattenkrig som ölhävning och lite karusellåk däremellan!  

Denna helg har Åhuset förädlats då en minigrävare tillsammans med grävpatrullen bestående av Fredde & Pär schaktat, grävt och fyllt, på och vid nya infarten på Villavägen.

Har även varit runt på bygden och fikat hos Ulla-Britt, serverats grillat i Fjälkestad och utspisat på svärmors balkong. Ungefär alla resterande middagar har bestått av grillat i Åhus som avrundats läckert med marshmallows! Förresten har vi även prövat räkbuffén i Täppet och laxtallriken på Rökeriet. Allt var höjdargott. ...Nästan lika gott som all OTTO-glass vi käkat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela