Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Vilken lååång helg!

Publicerad 2010-04-04 20:02:29 i En vanlig dag,


Det är fortfarande helg, så gott, och inte ens imorgon är den slut! Idag var det dags för sovmorgon och sedan pluggande. Eventuellt hölls inte fokus precis hela dagen så jag hann traderashoppa och kolla igenom blocket också! Vi har just ätit fetafärsbiffar och håller på att tvätta, 9 maskiner blev det idag! Och soffan lär bli gnistrande vit efter blötning och en rejäl fläckborttagningskur! Vi hade lite otur eftersom torkskåpet inte funkar i tvättstugan så mansionen är belamrad av tvätt på hängare.

Igår kollade vi på nån film som hette World Trade Center, usch vad hemsk men bra den var. Ikväll bli det dock klassikern såhär i påskatider; Jesus Christ Superstar!

Nu ska vi åka till Statoil och roa oss- nämligen i biltvätten, är typ stammis på deras "silvertvätt" nu! Det blir rent och fint och vaxat och så är det kul att sitta i bilen och kolla när de stora trasselsuddarna gör underverk på ett kick! Over´n out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela