Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Kuber och tårta!

Publicerad 2010-04-19 20:43:44 i En vanlig dag,


Trött så tittorna stänger sig av sig självt! Såklart var det tidig uppstigning kl 5 idag, men det blev visst lite väl tidigt och jag var klart långt tidigare än det var tid att cykla, nåväl man lär sig och nästa gång ringer klockan 5.15. När jag och Nina kom hem idag blev det till att kränga tårta och kolla på film, Natt på muséet är sådana höjdarbra filmer, eller triktigt roliga iallafall! Posten hade också levererat några födelsedagshälsningar, fint, TACK!

Fredde har satt nytt rekord i Rubiks idag, 15."nånting", utan turlösning alltså, med tur eller med sk. skip (alltså man slipper göra något drag för den blir löst så snabbt...) har han 13.24! Inte illa, men en bra bit från världsrekordet på 7.08! Vi håller på och diskuterar kring en eventuell tävling i Kristianstad i sommar, eller kanske att arrangera hela SM? Well, vi spånar vidare så får vi se vart det leder, vårt ledord är: "Man måste ha roligt också!" ... och med det fundrar vi fram och tillbaka och väger arbetsbördan och alla timmar mot att det ska va kul! - Den som lever får som bekant se var det kommer att lösas kuber i sommar...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela