Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Hotell The Mansion

Publicerad 2010-04-25 20:04:15 i En vanlig dag,


Huset är tomt igen, vi sitter vid varsin dator precis som så många andra söndagskvällar. Vårt stora skånebesök har alltså begett dig hemåt och helgen är över. Det gick snabbt! & vi har haft riktigt kul!

Vi hann med trerätters födelsedagsmiddag, shopping på stan, bowlingmatch, vem vet mest-utmaningen, tårtfika, flera skålar, gratulerande, litervis med öl och vin, långa promenader och mycket skratt! Det är kul att ha så trevlig släkt som kommer på besök, och det var duktiga gäster också, vi har haft så bra service med diskande och hushållande!

Nu har hotellpersonalen kört med hugin över golvet, dammisarna är väck och personalen ställer skorna på hyllan. Hotell The Mansion stänger igen verksamheten för denna gången. Tack för besöket och välkommen åter! 




Tårtfika på g med alla gäster bänkade runt matsalsbordet!


Glad svärmor och Fredde


I väntan på vildsvin och kalv m.m på Black Lion


Introduktionskurs i Spotify, denna fantastiskt moderna jukebox direkt i datorn!




 

 

 

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2010-04-25 20:24:58

Tack själva för en super trevlig helg! Go mad o dryck o jätte trevligt sällskap! Vi kommer gärna igen! Kram till er båda! Marie & Jocke

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela