Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

En sån söndag!

Publicerad 2010-04-18 20:25:12 i En vanlig dag,


Det har varit en riktigt traditionell söndag i mansionen. Jag vaknade typ kl 6 första gången, undrade var Fredde var, hörde honom tidigare när han kom hem från Trappan vid tre i natt... En stund senare kom han yrvaken och hade somnat på soffan till nattens Mythbuster-sändning.

Vi tog sovmorgon, jag tog varvet runt strömmen (Fredde sov ruset av sig) sen blev det frulle, några timmar spenderades vid datorn och sedan var det tid för storstäd av mansionen. Parallelt passade vi på att tvätta ett gäng maskiner och vartefter blev även balkongen skiiiiinande ren från PCB-damm, grus och annat otyg! Härligt att insupa blommig Ajax och nu bara kunna ta det söndags-lugnt! Det är ungefär såhär flertalet söndagar ser ut av någon anledning, någon gång måste det ju städas och då passar det perfekt att skjuta det till veckans sista dag! :)Imorgon är det dags för praktid på Vrinnevi, skönt med cykelturer på morgonen igen!

Over´n out!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela