Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Den 15:e april.

Publicerad 2010-04-15 18:50:27 i En vanlig dag,


Det är 2 dagar till min födelsedag idag! Det är även sista dagen att ansöka till höstens utbildningar och kurser via studera.nu. Amanda har namnsdag, med sitt mellanamn. Det är 12 år sedan mormor gick bort idag. Och så är det sista dagen för säsongen att få köra med dubbadäck.

Jag har varit på introduktion inför nästa veckas KUA-start (klinisk utbildningsavdelning) som är på ortopeden här i Norrköping. Det är en del av en avdelning som drivs helt av studenter i alla professioner, sjuksköterskor, läkare, sjukgymnast och arbetsterapeut med hjälp av handledare såklart. Det blir nog att man har ungefär 3 patienter och sköter allt som behövs kring dem- en baggis för mig! :P Ska bli spännande och en kul utmaning, man kan ju lite se det som ett kvitto nu när det snart är examensdags! Det var varmt att cykla dit, soligt och skönt (har inte sett till det isländska askmolnet än...). I morse var det tid att ta ut fodret ur vinterjackan, och i eftermiddags vågade jag prova vårjackan- och hör och häpna, den passade igen! :)

Kommentarer

Postat av: Carina

Publicerad 2010-04-15 19:24:55

Nice Emma. Tiden går och du dokumenterar det på ett tänkvärt och trevligt sätt! Take care snart är det en speciell dag, då är det din födelsedag. PUSS&GULL

Postat av: Fredrik

Publicerad 2010-04-15 22:53:48

Var du så hungrig att du var tvungen att ta till reserverna i jackan? :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela