Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

On track in Welwyn Garden City!

Publicerad 2009-09-16 23:41:49 i Expanding Reality,


Wihoo vi är framme! Vi kom ju faktiskt redan igårkväll men nu är vi till och med installerade på såväl internet som en del kunskap om omnejden! Det är verkligen kul att vara här, en upplevelse och så spännande. Vi är båda fulla av förväntan och förundras över allt nytt samtidigt som vi vet att mer komma skall!

Det är så sent och vi är suupertrötta efter en dag på vift när vi har varit och shoppat loss på Primark, käkat fish & chips och åkt massa buss. Språket är så härigt att höra på, vi fattar drygt hälften när de snackar sådär snabbt med oss... vi nickar och hålelr med så skrattar de för det mesta!

Har bilder men ingen möjlighet och ork att ladda upp dem nu, däremot kommer här en resekompispresentation:

Linnéa Björkbacka är nu 21 och snart 22 år, kommer från Västerås, brunett som pluggar i Norrpan (samma klass) och bor annars med Niklas från Helsingborg i en lägenhet vid Strömmen. Hon har en äldre bror och gifta föräldrar, vågar prova sina engelska vingar och känner som jag att en engelskkurs är välbehövlig för att kunna glajja desto bättre när vi kommer hem. Linnéa är pigg, glad och orädd, (utom för flygstarten..) hon är en hajjare på filmregissörer, Elle och konst eftersom hennes pappa är konstnär förutom klockfantast. Antagligen kommer hennes mor och kanske moster på besök på höstlovet, Niklas kommer med all säkerhet också någon gång!

Over´n out, to the bed!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela