Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Ledig onsdag!

Publicerad 2009-09-30 17:34:32 i Expanding Reality,


Gott att vara ledig, man kan minst sagt säga att det behövdes, sov till elva! Har tagit det lugnt, filat lite på examinationen, surfat och nu ska vi bege oss mot WGC för att shoppa mat. Ska även kolla på lur, verkar som att jag behöver skaffa en ny, tradit läge! Det blir så mkt att dona med, försäkring, nummerspärr och flytt, simkort, kontakter och så är alla londonbilder borta!

Det är lite intressant för både jag och Linnéa konstaterade igår att vi börjar tänka på engelska, alltså allt man hört/sagt översätts inte i huvudet utan det stannar som en engelsk fras... Rätt spännande hur hjärnan fungerar, antagligen är den så grym på att anpassa sig så att det sker en gradvis imregistrering på ngt sätt. Hoppas i vilket fall kunna bättra på den usla accenten och få ett bättre språk framöver här borta. Men vi har ju alla förutsättningar i nuläget!

För övrigt har jag inte mkt att förtälja, Fredde kommer om precis två veckor, jag räknar verkligen ner! Och innan dess är denna första praktikperioden och inlämningen klar, kalasbra! Förresten skrev kusin Helen från London igår, kanske åker bort och ses en runda, hade vatt kul!

Over´n out för nu. 


Ps. det lär inte bli några bilder här på ett tag eftersom sista lösningen (luren) försvunnit... får se när problemet åtgärdats.

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2009-10-01 16:15:34

Vad tråkigt att din lur är borta! Annars verkar ju allt vara bra! Ja nu kommer han snart Fredde tror han längtar precis som du! Kram Marie (svärmor) =)

Postat av: Lilli de Pilli

Publicerad 2009-10-01 19:11:08

Har du supit bort din telefjunk? Typiskt dåligt och tråkigt. Hur lyckades du (med en "Linnéa")?



Jag saknar dig! Puss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela