Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Här är det full rulle!

Publicerad 2009-09-22 21:00:06 i Expanding Reality,


Man kan väl säga att vi passar på denna veckan inna praktiken börjar, för den är det allvar på riktigt. Linnéa är lite krasslig och bänkade sig i sängen idag medan jag tog bussen till Hemel Hempsted, en lite större stad en denna med Primark(!) och lite andra affärer. Såklart har jag handlat en hel del, det blir lätt så när det finns så mycket att fynda men jag är helt nöjd! Har under vistelsen redan hunnit handla 4 par skor, massa smycken, 3 koftor och 4 tröjor, hehe! Men som sagt nästa vecka ska vi återgå till ett mer humant liv, ägna oss åt ubildningen och ta hand om folk. Vår första placering är på barnavdelning och eventuellt också aktuen verka det som, håller tummarna stort att få åka ambulans några dagar!

Nu ska vi kolla på Idol så detta blir inget långt inlägg, här är ju klockan 20 och det börjar (eftersom det slutar hemma och läggs ut på nätet). Förresten har vi TRÅDLÖST bredband nu efter FLERA timmars gnetande och snack med Belkins internetsupport med olika brytningar, som om det inte var nog för oss att snacka engelska och översätta all text på datorn från svenska när man snackar med dem! Fi har kommit på en mysig kvällsrutin som innebär att vi kollar på tv, så på söndagar är det de ensamma mammorna, igår va det holywoodarna och nu då Idol. Man kan säga att vi verkligen har det bra fortfarande!

Over´n out, ta hand om er där hemma! För mer läsning om oss finns länk till Roomie-Linnéa i kanten!




Kommentarer

Postat av: Pär&Carina

Publicerad 2009-09-23 19:13:36

Låter helkul därborta. Ta hand om dig och var försiktig när du är ute själv. Puss o kram från oss här hemma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela