Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Just another thuesday!

Publicerad 2009-10-27 23:59:19 i Expanding Reality,


Ännu en kväll i England, hemkommen, duschad och nu stationerad vid datorn igen. Har donat med lite mejl, skrivit på beslutsunderlag till styrelsemötet och bläddrat bland diverse nyhetssiter. Vaccinationen har t.ex tagit fart hemmavid, de utreder mord i Sjöbo och politikerna diskuterar vägars hastigheter. Vilket torde vara en komplex fråga som ältas utifrån många aspekter med buller, säkerhet, effektivitet och miljöpåverkan. Men faktiskt så förklarade ambulansen när jag va ute med dem att trafikolyckor nuförtiden är ungefär allt eller inget eftersom bilarnas säkerhet höjts så markant med teknisk utveckling. Skönt att höra (med andra ord kan morfars teori om att man som motorcyklist bara behöver halvförsäkring för händer det så gör det det rjält och annars är det lugnt..). Men för sjutton där ute, kör försiktigt!

Hepp, jag är typiskt trött och ska dra igång ett avsnitt Karlavagnen och somna. Igår handlade det om "sista vilan", sjukt djupt ämne men väldigt intressant. Komiskt att somna ifrån det...


Well it´s quite a sad song but even though it´s thinkfull, is´nt it?



Kommentarer

Postat av: Mange B

Publicerad 2009-10-28 09:33:51

Japp, det är en konstig värld vi lever i!



Har ni kyla där? Här var minus imorse!



Mors bror Mange

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela