Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Jaaa!

Publicerad 2009-10-16 21:03:13 i Expanding Reality,


Fredde har äntligen kommit hit på besök. Såklart har vi späckat program hela dagarna, det är riktigt kul och självklart dejligt med så celebert besök!

Igår hade vi en kanondag i London då vi åkte ut till Greenwich och promenerade i parken, kollade på den enorma utsikten och såg os-stadion inför 2012 växa fram. Därifrån upptäckte vi en helt ny och fashonabel del av staden runt Camden town, där fanns otaliga marknader, hantverk och kul butiker! Efter en lång stunds letande hittade vi även kubaffären Village Pussles där Fredde shoppade en 5x5 v-cube. Även Science museum var väl värt ett besök, det va riktigt stort. Kvällen avrundades med musikalen Sisters Act borta vid Oxford circus, en helkul hallelujahstory.

Idag tog vi buss 301 efter en stunds sovmorgon, vi landade i Hemel Hempstead och The Snow Centre där vi checkade in och ÅKTE SKIDOR! http://www.thesnowcentre.com/ Det var inomhus och ganska kallt men en kul upplevelse att ha åkt skidor i England! Såklart fick vi värma oss med en after ski-öl efteråt. Kvällen ska tillbringas på lokala puben, vad vore väl mer passande en fredagskväll?!

Over´n out!

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2009-10-17 16:26:27

Häftigt att åka skidor! Och ännu en kub! =) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela