Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Höstdag och vintertid

Publicerad 2009-10-25 21:40:08 i Expanding Reality,


Härligt att kunna vakna utvilad trots nattaramlande framför datorn, tack för dem timmen extra! En solig och riktigt varm dag idag, kunde spatsera iväg till skolan i bara koftan! Tänk, det är den 25:e oktober och det är varmt som sensommar! Idag är det prick en månad till familjen kommer och vi ska fira mor 50, åh va det ska bli roligt. Anar att det blir ett högt tempo med späckat schema.

Pluggandet går framåt, både jag och Linnéa knåpar på varsitt kompendium för att formligen banka in all kunskap. Det är intressant för vi har väldigt olika stilar och sätt för att lära men resultatet lär ju bli detsamma i slutändan. Såklart märks sånt nu när vi bor tillsammans och inte känner varandra sen tidigare. Spännande att se! En anna rätt spännande sak är straffen killen sätter, det lär va veckans mål och har visats och blivit omskrivit i de flesta av världens medier under veckan...


Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2009-10-25 21:48:06

Skönt med värme! Här bara regnar det hela tiden! Det regnade från Linköping till Fjälkinge när vi körde hem idag! Tråk väder! Ha det bra kram kram =)

Postat av: Elin

Publicerad 2009-10-25 22:07:22

Jovisst, jag avsade mig snapphane uppdraget from i somras och detta börjar ju praktiken inte förrän efter nyår. Så det blir kalas! Ses i göteborg :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela