Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Den siste oktober.

Publicerad 2009-11-01 00:17:32 i Expanding Reality,


REDAN, det är inte klokt vad månader och dagar går fort! Här är det fortfarande riktigt varmt och skönt till på köpet! Vi tog Greenlinebussen till hertford för att upptäcka stan, det gick snabbt kan man säga, det var en liten stad som var lättöverskådlig, mysig och inte hade ett brett utbud av affärer. Vi passade på att Tescohandla lite innan vi åkte tillbaka hemåt och fikade på te och "Victoria Sponge", typ som Sverigekaka, rätt gott. Det är spännande att smaka av deras otaliga läckra bakverk här. Handlade födelsedagspresent till syster som passande nog fyller år imorgon och en portabelväskvåg inför våra stundande flygresor!

Vi har försökt plugga en del också, har haft gemensam genomgång och slagits av hur mycket Linnéa kan och uppmärksammat alla mina förbättringsområden! Imorgon gnetar vi vidare... Förresetn skypeade jag med släkten ikväll eftersom syster hade kalas, kul att se och höra alla, det var längesen och det är inte utan att jag saknar Skåne en hel del! Hörs imorron!


Linnéa provar styrkan på portablabagagevågen. En sak man måste ha i åtanke, att man ju väger väskan och sen stoppar ner vågen, men hur mycket väger den egentligen...???!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-11-01 00:25:02

Herrgud, det ser nästan ut som jag har en blanding av alla jäkla sjukdomar vi har pratat om ikväll!

Postat av: Mamma

Publicerad 2009-11-01 09:47:05

Vi saknar dig också men vi ses snart. Puss&gull

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela