Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Familjen flyger hemåt.

Publicerad 2009-11-30 20:24:35 i Expanding Reality,


Ungefär nu är nog båda planen mot Sverige i luften. Man kan mist sagt säga att det har varit full rulle och en helt otroligt bra lång-weekend med familjen i London!

Första dagen besökte vi Brittish museum och strosade i Camden Town där vi lunchade spännande asiatiskt på en spektakulär restaurang! Dagen bästa var när Pär gjorde "fritt fall"! Efter en tur på Primark (herrarna drack öl istället) såg vi Greace på Picadillyteatern. Det var en nervkittlande resa dit eftersom det var total trafikstockning genom stan, Linnéa och Fredde hoppade av bussen och sprang till teatern, men blev omkörda av bussen på slutet och mamma och Amanda avr först på plats i biljettluckan, hämtade ut biljetterna 19.02 utan problem!

Fredagen startade med dunder och brak, ballonger, tårta, skumpa och paket! Mamma fick en gris och fem kycklingar, ett egendesignat halsband och en tavla som minne av resan. Dagen till ära besökte vi St Pauls Cathedral, Tate Modern där vi lunckade en meal deal och avslutade sem med en tur inom Harrods. Födelsedagsmiddagen var delikat och avnjöts efter en aperitif på Kettners som är en av Sohos äldsta restauranger. YOU ROCK var kvällens musikal på Dominoteatern, vilken var en höjdare med enorm ljussättning och hejdundrans bra musik (såklart)! Vi firade vidare in på småtimmarna på en latinobar med Caprinia och öl, gott!

Även lödragens morgon blev tidig men i ett lite lugnare tempo, vi begav oss till Hatfiels, shoppade loss på The Galleria, blev trötta i benen, åt på lokal pub och åkte sen hem till QE2 för en fika. Vi tog oss till WGC för att ta tåget tillbaka mot stan, åt på en annan lokal pub och avslutade kvällen strosande genom Winter wonderland.

En regnig söndagsmorgon spenderades på Towern med vår privata guide Linnéa. Det var mycket större än man tänkt sig. Vi ville besöka ett äkta tea house men det smög sig vi fick istället en sen lunch på ett café och spankulerade därefter längsmed regent och oxford street. Kvällens mål var middag på Traders Vic vilket verkade omöjligt att verkställa. Vi bokade istälelt bord på en hotellrestaurang med betydligt mindre kommers. Efteråt siktade vi på Hitons skybar, för att få en fin utsikt, vilken visade sig vara stängd för dagen. Istället kom vi, believe it or not!, vi in på Traders vic för en drink. Den exotiska drinken serverades i en stor skål med långa sugrör, en riktig familjedrink, läckert!

Trots att det idag var resans sista dag kunde ingen förvänta sig sovmorgon, vi packade och begav oss till Transportmuséet. Därefter blev det publunch a la true UK och sedan iväg mot Picadilly där Linnéa kom att göra sitt livs inköp av oljerock! Vi fikade på ett våffelcafé, hämtade väskorna på Kings Hotel och skiljdes sen åt på Byswaterstation. Hajja att det var varit en kalaskul resa, riktigt mycket skratt och bra upplevelser!

TACK mamma och älskade familj!



 

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2009-11-30 21:44:38

Fullspäckat schema! Ni verkar ha hunnit med mycket, o det är kul att ta med sig hem!Kram =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela