Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Typ sista dagen i skolan!

Publicerad 2009-05-28 16:10:19 i En vanlig dag,


Hoppalong, gött att va hemmavid och dega, vi har ju vår gäst här osså som sällskap så vi har de fin fint! Mini ville ju bo kvar några dagar efter Rigaresan, och varje mogon säger hon att hon ska vidare till Sthlm, men hon är fortfarande kvar... så trevligt!

Har just utvärderat terminen på skolan, hmm, det lät nog rätt negativt men jag tycker faktiskt att universitetet måste anstränga sig för att hålla en ok nivå och de måste ebjuda kvalitativa utbildningar med innehåll som känns relevant och berikande, såklart! Hoppas att de tar tillvara tankarna och skapar en allt bättre utbildning allt eftersom. Skönt att åka till England i höst, där lär jag få den lilla touch på utbildningen som jag söker! Sen är det spännande att se vart framtiden bär hän, just nu ser det ut som att Linköping lockar lite först och främst och därefter en prehosp utbildning, ja den som väntar få se.

Här kommer iallafall dagens tips:




 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela