Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Stekhett!

Publicerad 2009-05-30 22:39:43 i En vanlig dag,


Vilket väder det har varit, och vi har suttit i gräset vid Vinterviken (jag det va varmt där också) invid Mälaren och haft utskottsmöte hela dagen, det va riktigt trevligt! Det va ju också marathon i Sthlm idag, full rullians, förra året var vi ju där med svärmor och familjen och kollade på loppet. Helt otroligt många som pallar springa de dryga 4 milen! Kul med en svensk seger också, rätt ball att hon dessutom fött barn i januari, vissa har ju ork till precis allt!

Vi har njutit av middag på balkongen med en riktig medelhavskänsla! Och så slappade vi framför Robinsonfinalen senare, har inte sett ett enda avsnitt innan men det kändes rätt lagom såhär, vi fick nog en ok sammantagen bild. Det är ju förfärligt att Mr.Robinson-den sanna överlevaren aldrig kan få vinna! Skit med det programmet! Sen tänkte jag anmäla mig för att visa hur det går till, men de hade stängt portarna, oturligt...




Kommentarer

Postat av: Pär&Carina

Publicerad 2009-05-31 11:35:59

Låter skönt där upp också Nu börjar tiden för Skåne transporten närma sig. Vi väntar och längtar och ser framemot en härlig sommar tillsammans med Er.

Ni är hjärtligt välkomna hem till den Skåneland. Puss o Kram Föräldrarna o systrarna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela