Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Morgondagen inställd pga bristande intresse.

Publicerad 2009-05-10 23:07:16 i En vanlig dag,


Söndagen redan slut, och helgen med den?! Hepp vad snabbt det går, det har verkligen inte känts som helg eftersom vi suttit på skolan och vrålpluggat dagarna i ända. Nu är iallafall ett 31-sidigt kompendium klart, innehållande allt man kan tänkas behöva veta om bukar med inflammationer, grejer till operationer, hypo och hyper av det mesta... Förhoppningsvis sitter allt som en käftsmäll på fredag ialla fall!

Vi han tvätta idag, sätta upp Rubiks-tävlings-flyers på universitetet, kolla Söndagspartyt och laga spännande limefilé, toppengott!

Rubriken syftar till text Fredde fann och kom på var en perfekt rad för en gravsten! Förresten, på gymnasiet kom vi på flera bra begravningssånger också: Bon Jovi- It´s my life... och Opus- Life is life... och Always look on the bright side of life... och Kenta- Just idag är jag stark... och Gyllene tider- Leva livet... Nja hoppas ni hajjar precis hur kul vi hade!?

Nu måste jag avsluta eftersom Fredde sitter vid skrivbordet snettöver och ska läsa blogg innan läggdags. Tack och gonatt!







Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-05-10 23:13:04

Sen har vi ju This is the life med Amy MacDonald, Walk of life med Dire Straits o This is my life med Kim Larsen..

Postat av: Mange B

Publicerad 2009-05-11 07:20:56

Och den jag skall ha på min begravning, High way to hell med AC/DC, den går inte av för hackor!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela