Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Bestorp photosession.

Publicerad 2009-05-03 23:28:54 i Festligaplaner,


Helgen blev just lång och skön som väntats! Det började bra när vi rullade iväg i Dodgen och cruiseade genom soldränkta vyer till Willan för att shoppa en hel kundvagn mat och sen öl på bolagret. Taube sjöng rungande toner om Roslagens famn och att solern går ner i nordväst medans vi glajjade fram till Bestorp. Nichlas och hans nya donna Josefin kom senare, mycket senare efter att ha körd de 7 milen i TVÅ TIMMAR! Alltså via Linköping och tillbaka till rätt väg och sedan framme... Gissa att vi (speciellt vi yngre stadsbor) fick en smärre chock när det konstaterades att någon vattenmekanism frusit sönder under vintern och vi fick leva på sjövatten. Hur går det med matlagning och dass och tvätt och allt?! Erics föräldrar påtalade gång på gång att de faktiskt levt just så fram tills för två år sedan, då de kopplade kommunalt vatten, alltså i 50 år! Det blev i vilket fall en ren fröjd att leva primitivt med fyra semesterdagar, vi har haft enormt kul, Fredde blev enormt full och vi har fått enormt mycket färg! DEJLIGT!

Vi var många som mös i stugan, Erics båda bröder, föräldrar, en faster, en svägerska och en brorson (utöver Brorsson) joinade också. Kul med mycket folk! Det blev utflykt också till några riktigt balla grottor i Tollargater och så såg vi två tromber i Rimforsa! Om kvällarna satt vi vid brasan, jag eldade (som morsan) och Fredde försökte klura på sin tillkommande roman(?) med pipan i mungipan och en whiskey : Han kom som ett yrväder en aprilafton och hade ett höganäskrus i en svångrem om halsen... Hur verkar den...? Som ni hajjar hade vi kalaskul, Eric och Mackan är kanon!




      
1. På väg i Dodgen! 2. Emms i köket... 3. Förmiddagsglass i Bestorpbyn


     
4. Eldvaktar-Eric har just knäckt första 5. Erics mor stod för fejandet 6. Ut i gula båten 


           
7. Gustav, Mårten & lill Eric = 3x Arbrandt 8. Nille kommer upp ur grottan... 9. Problem med siktet va...


            
10. Supergäddan Fredde drog upp men som tog kroken ock stack,- den jälklen 11. Jag kunde ju fota mig själv! 12. Nichlas & Josefin sidder i solen


     
13. Nille bajsar 14. Vem fan tål spriten? 15. Eric & Mackan 


        
16. Försök till makrofoto... 17. Såhär satt författaren... 18. Helgavslut på IKEA! Vi va helslut!




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela