Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Sommarlov!

Publicerad 2009-06-01 22:24:08 i Festligaplaner,


Idag är det den 1:a juni och sommaren börjar, det har varit strax över tempen stekhett idag, som att gå in i en vägg när man kom ut... Vi skrev tenta i morse och nu är det sommarlov, riktigt skönt! Nu återstår bara tt vänta in de tre tentaresultaten för att se hur länge vi kan hålla ledigt, HÅLL TUMMARNA! 

Jag och grabbsen (Eric & Mackan) tog en avslutningsfika på Trappan sen blev det storsommarstäd, tvätt, lite packning och så fint skånebesök som dök upp sådär från ingenstans, trevligt! Jocke svängde förbiom med sitt vrållånga åk på väg mot den konglige hufvudstaden, vi åt glass på balkongen och planerade för sommarens Bakkenäventyr bland annat!

Ikväll har även jag och Nina haft terminsavslutning vi firade Ninas kommande födelsedag, och åkte med scouterna på kårens terminsavslutning ute vid stugan Målet i Skriketorp där vi gick tipsrunda, grillade korv och hade det mysigt!  

Här kommer bildbevis från dagen och sent igårkväll då vi kom på att vi var tvugna att avfrosta frysen, den blev skinande ren!


    


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela