Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Cozy sunday och andra advent!

Publicerad 2009-12-06 21:35:31 i En vanlig dag,


Vilken blagedá, fy va skönt att vakna, somna om, data lite, knalla upp, käka frulle, data mer, städa lite, plocka lite, sortera lite, duscha, vänta på bussen en timme, spankulera ett varv i stan, ta en gingerbreadlatte på Starbucks, handla ägg, åka hemåt, laga mat, snacka me Freddielove, baka kaga, skriva lite i loggen, skriva lite i bloggen och nu börja packa resväskan... Tänk! Och hela dagen har förflutit utan en gnutta stress, det måste vara himmelriket?! Härligt att bara sväva runt och till exempel planera en dag i London imorron, en ren bonusdag att göra precis vad jag vill!

Ses i SVERIGE om tre dagar!


Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2009-12-06 22:32:39

Låter härligt. Här hemma har vi varit på Nosaby scouternas julmarknad och sedan var vi i kyrkan. Årets luciatåg bjöd på riktig julstämning. Du är så välkommen hem Emmsi gull. En kommer och en åker det är svårt att samla alla. Linni håller på att packa för fullt. Ja det känns konstigt redan att hon är på väg till Verbier och för så lång tid. Kram från oss gm Mamsi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela