Emms.

Festliga planer- det är just vad det är och här bloggas det från livet i storstan och Sveriges minsta kommun; Sundbyberg!

Räkfrossan!

Publicerad 2009-08-27 21:44:31 i En vanlig dag,



Idag har jag fördrivit många timmar på stan, vandrande, shoppande och till slut bara hasande efter provande av klänningar inför nästa helgs bröllop. Det fanns ingen passande klänning på hela stan. Handlade dock två linnen, två tröjor, en skjorta och en kofta, kul med höstgrejer nu när de kommer!

Kvällen har ägnats åt att pilla räkor, Fredde va på fiskbutiken, Ralle va på bolagret och ja på ICA sen va årets RÄKFROSSA fullbordad! Kalasgott med aioli och nyskalad liden röding! Vi hade närpå en lite tapasbuffé som tilltugg, med allt gott, oliver, lufttorkat, soltorkat, marinerat, ostar och grejer! Ett glas vitt va ovanligt gott!
Det blev en vild middag med ett krossat chateauglas, typiskt otur (men det är till för att användas och vin är absolut godast i de glasen!) men det skedde i disken och BARA för att jag bestämt skulle diska allt två gånger för att få bort lukten... Lukten sitter dock fortfarande benhårt i alla tio fingrar! På tal om det kom jag på kvällens story som Eric brukar dra för oss...

The blind man was walking through the fishmarket, he took a deep breath and said:
- Goodmorning ladies!






 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emms.

Festliga planer- det är just vad det är, hela livet är ju späckat av dem!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela